имам пунто 1,2 8в 2001г от 2 дена искам да ви попитам как се настройва компютъра да ми показва на 100 км колко гори има едно на км/л и нещо друго което незнам не ми остана време да го разуча ако знаете моля да ми помогнете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
реголиране на борд компютъра на фиат пунто 1,2
Collapse
X
-
Не може да се настрои. Трябва да свикнеш, че показва колко километра можеш да изминеш с един литър. Останалите са максимален пробег с горивото в резеровара, изминати километри от зануляването, средна скорост, колко време си шофирал и всичко изминати километри.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
emo_pz написа:само не знам защо не са направели един термометър а слагат средна скорост,как може средната скорост да е 20км нещо не го разбирам,ако можеш да ми помогнеш
Коментар
-
+ това и когато двигателят работи на място(стойш на светофара) също влиза в изчислението за средна скорост.emo_pz написа:гледам ти показва14,4 градско или извънградско е това,на мен градско си ми показва 11 11,7струва ми се че бая си гори,или е нормално това,чакам отговори
Коментар
-
emo_pz написа:да ти кажа,според мен,не показва много точно това,защото като ходих извънградско кум нашето село ми показа 13 14 нали и като си карам пак в града пак си показва 13 ,преди показваше 10 сега като го карах на дълго и като си карам пак в града ми показа 13,как става това,по бавно отчита ли
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар