Колеги отдавна ми тресе предницата като подам повечко газ от 60до80км/ч един приятел ми каза че можело да е от изкривена полуоска и смених дългата беше крива и пак продължи да тресе смених тампона на скоростната кутия (беше скъсан) правих реглаж на предница балансирах гумите и пак продължава да тресе и се чудя от какво е и ще съм ви много благпдарен ако можете да ми помогнете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тресе ми предницата :(
Collapse
X
-
rotdot
Тресе ми по абсолютно същия начин на стилото, но между 80 и 100км/ч. Независимо от предавката е, като мина 100км/ч спира. Тресе се цялата предница и педалът на газта вибрира. Нямам никаква идея какво е, а полуоски и тампони по 150 лв, така, хич не ми се сменят. Накрайниците изглеждат здрави, всичко по предницата е ок. Минавах стенд - всичко е наред, тресе и със 15-ките и със 17-ките и с чисто новите гуми на 17-ките пак тресе Голяма мистерия е; така е от две години може би и постоянно сменям тая мека връзка от вибрациите
Коментар
-
Виж си каретата колега, и на мен беше почнало леко да тресе от външно каре (далече преди да почне да трака)...След смяната никакви проблеми.dogydog написа:betuk написа:мирише ми на вътрешно каре, тях проверихте ли за чукане(клопат радиално).
Коментар
-
имах същия проблем смени карето и нищо след смяна на лагер на главината се оправи всичко не го изключвайте като вариант1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар