шпилите са точно за тази планканякой вече е свалял този картер и както мен не я е сложил тази планка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак за картер...
Collapse
X
-
blues_bandit написа:шпилите са точно за тази планканякой вече е свалял този картер и както мен не я е сложил тази планкаMarea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
blues_bandit написа:шпилите са точно за тази планканякой вече е свалял този картер и както мен не я е сложил тази планкаMarea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
Тук ще вмъкна едно инфо, което открих в един френски форум за Multipla - http://multipla.nouslesfans.com/t127...mplacement#top:"Re: Carter d’huile - Casse et remplacementMessage par titeuf63 le Lun 2 Jan 2012 - 22:34Je viens de regarder sur eper, est ce n’est pas aussi simpleCe que je peux dire, c’est que tous les carters de Multipla 105 sont compatibles entre eux, je retrouve cette référence sur marea / bravo / brava de 100 ou 75 ch. TD et 105 ou 110 jtdDernière Réf. fiat =) 73502150Les Multipla 110 et autres modèles ont une autre référence qui elle serait aussi compatible pour les 105 / 110 / 115 / 120Il semblerai que la modification touche la fixation de la bride du pre catalyseurLà encore je ne retrouve ces référence que sur marea / bravo / brava et alfa 147 en 100 et 115 ch.Dernière Réf. fiat =) 73501174"Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
Става ясно, че картерът за TD100 е идентичен и за Multipla 105, и за 105/110 jtd! Започнах собствено разследване:73502150, 46770094 са номерата за картера на TD75/100 в Аxm-auto. В ePer за JTD фигурира #46770094Същото е и за Мултипла.Като се кликне върху тези номера се вижда тази взаимозаменяемост - http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...=3&WINDOW_ID=0Т.е. франсето е право!Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
Ел МареАчи написа:blues_bandit написа:шпилите са точно за тази планканякой вече е свалял този картер и както мен не я е сложил тази планкаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ел МареАчи написа:blues_bandit написа:шпилите са точно за тази планканякой вече е свалял този картер и както мен не я е сложил тази планкаS_BANKOV написа:Карам със същите и заради тях имам опита с картерите.Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
Да това е основната причина за дупката, съпоставено с прекрасните ни пътища. Ще ти споделя фазите на каране със спортно окачване в СофияФаза 1 - знам къде са всички паветаФаза 2 - знам вече и трамвайните релсиФаза 3 - гърбици, бабуни и спящи полицаиФаза 4 - знам и всички дупки в София Да можеш да ги повдигнеш но сменаш пружините, предполагам караш с червени пружини. Питам защото точно този модел на амортисьори се монтира в Италия на поръчковите ГТ версии на Браво, като се слагат и бели циферблати.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
S_BANKOV написа:Да това е основната причина за дупката, съпоставено с прекрасните ни пътища. Ще ти споделя фазите на каране със спортно окачване в СофияФаза 1 - знам къде са всички паветаФаза 2 - знам вече и трамвайните релсиФаза 3 - гърбици, бабуни и спящи полицаиФаза 4 - знам и всички дупки в СофияS_BANKOV написа:Да можеш да ги повдигнеш но сменаш пружините, предполагам караш с червени пружини. Питам защото точно този модел на амортисьори се монтира в Италия на поръчковите ГТ версии на Браво, като се слагат и бели циферблати.Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
Светна лейката на таблото след смяна на картера?
След дълго мотане, най-вече по финансови причини, вчера най-после ми смениха картера, което включваше естествено и смяна на маслен филтър и ново масло. Операцията продължи доста време, но към 18:30 илзезнах от сервиза. Не бях карал от февруари, та направо летях. Но щастието ми продължи кратко. Спрях в един от кауфландите за около половин час и след като тръгнах - червената лейка светеше като слънце. Прибрах колата в гаража и утре пак ще я карам в сервиза.Къде може да е проблемът?Marea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
robs написа:Хм?Да не е в смукателя на маслената помпа?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар