Искам да попитам калниците от Браво Брава и Мареа еднакви ли са в смисъл калници от Брава или Мареа стават ли на Браво ? И Бравото ми е 1.4 95г. с климатик ако му сложа по късия пистов ремък трябва ли да се преправя нещо или просто само се слага като се игнорира колелото на ремъка на климатика ? И радиатора водния за охлаждането съвпада ли ми и от други модели двигатели и ако да с какви (моят е магнет марели с тънки плоски тръбички и двата маркуча са горе )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взаймозаменяемост на части от Браво Брава Мареа
Collapse
X
-
Re: Взаймозаменяемост на части от Браво Брава Мареа
kurticata написа:Искам да попитам калниците от Браво Брава и Мареа еднакви ли са в смисъл калници от Брава или Мареа стават ли на Браво ? И Бравото ми е 1.4 95г. с климатик ако му сложа по късия пистов ремък трябва ли да се преправя нещо или просто само се слага като се игнорира колелото на ремъка на климатика ? И радиатора водния за охлаждането съвпада ли ми и от други модели двигатели и ако да с какви (моят е магнет марели с тънки плоски тръбички и двата маркуча са горе )Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Взаймозаменяемост на части от Браво Брава Мареа
batproho написа:kurticata написа:Искам да попитам калниците от Браво Брава и Мареа еднакви ли са в смисъл калници от Брава или Мареа стават ли на Браво ? И Бравото ми е 1.4 95г. с климатик ако му сложа по късия пистов ремък трябва ли да се преправя нещо или просто само се слага като се игнорира колелото на ремъка на климатика ? И радиатора водния за охлаждането съвпада ли ми и от други модели двигатели и ако да с какви (моят е магнет марели с тънки плоски тръбички и двата маркуча са горе )Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар