Здравеите интерересува ме дали скорости от браво гт стават на ланчиа капа 2.0 петак , заштото искам да слагам мотора на бравото и да ползвам моите скорости
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигетел 2.0 20в
Collapse
X
-
....
вапрос имам Враво ГТ и взех двигател от Л. Капа 2.0 20в 147к. Със скорости но без полуоски ,дали мога да ползвам моите полуоски или направо моите скорости МЕРСИ МНОГОАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
Re: ....
xip_bg написа:вапрос имам Враво ГТ и взех двигател от Л. Капа 2.0 20в 147к. Със скорости но без полуоски ,дали мога да ползвам моите полуоски или направо моите скорости МЕРСИ МНОГОex Punto '95 1.1
Lancia Y 1.1
Bravo HGT 2.0 20V
Supermoto!
Коментар
-
Значи носачите ще можеш да си ползваш, но скоростите на 2,0 20 монтирани на Браво са по-къси като размер в сравнение с другите скоростни кутии монтирани на Браво. Все пак 5-така е мааалко по дългичък от другите двигатели и съответно това е компенсирано с дължината на скоростната кутия, за да се съберат в Браво. Отделно ще имаш проблем и с полуоските, защото рамото което дължи стационарната част на дългата полуоска е различна при Капа и при браво.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар