Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Караха ми пунтото с бензин :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Караха ми пунтото с бензин :(

Голяма бела стана, бях дал фиата на една мацка да село да го кара, и тя за благодарност решила да ми сипе 20 лв БЕНЗИН.Като ми го върна вика като сипала променило звука- чуваше се едно по остро тракане, като видях бележката какво е сипала ми стана лошо.Преди това да е имало 9-10 литра нафта най много, и тя е сипала 7.И с тази смес е карано 17 километра, после сипах още 18 литра нафта и се прибрах така до София 230 кмДали му е станало нещо?Борд компа почна да показва някакъв нереален разход.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

няма проблеми
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
      няма проблеми
      Сигурен ли си? Много ме успокои дано е така.Да уточня че пунтото е 1.3 мултиджет дизел и май е било 50 на 50 бензин и нафта, защото разбрах, че лампата светвала на 7 литра, а не на 10, и тамън беше светнала като е сипано.
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
        wwalker написа:
        няма проблеми
        Сигурен ли си? Много ме успокои дано е така.Да уточня че пунтото е 1.3 мултиджет дизел и май е било 50 на 50 бензин и нафта, защото разбрах, че лампата светвала на 7 литра, а не на 10, и тамън беше светнала като е сипано.
        Иска да каже No woman, no problem :D :D :D По темата на мой познат му се беше случило погрешка да сложи от тубата с бензина в дизела и ходи да му го точат и му сменяха горивен филтър. Ето повод да се радваш на високите цените на горивата - 20 лв са 7 литра
        Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша

Коментар

Сипи още нафта. Колкото повече - толкоз по-добре.Направила ти е почистка на дюзите
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За разлика от бензиновия ,дизеловия ДВГ е многогоривен и слуз от нещо си да му налеееш ще работи.Въпроса е колко време ще изкара така до ремонт.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Е как навряха пистолета за бензин бре, при мен съм пробвал да натикам пистолета за дизела и нещеше.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                Е как навряха пистолета за бензин бре, при мен съм пробвал да натикам пистолета за дизела и нещеше.
                На бензина пистолета е по тънък ... влиза в дизелов резервоар, обратното не става!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                  На бензина пистолета е по тънък ... влиза в дизелов резервоар, обратното не става!
                  И това става желание да има само Брат ми беше направил този номер на бензинова Корса и след точно 20м колата спря. Усети се какво е налял, навря маркуч в резервоара, засмука(глътна малко, щото после 1 месец лъхаше на нафта като говори) и източи колкото може. Доля догоре бензин и колата си запали и години след това още си бачка при друг собственик, доколкото знам.
                  The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                  Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                  Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

avvasilev написа:
                    S_BANKOV написа:
                    Зависи от колата колега на мене с другата кола ми наляха нафтица за 20лв на половин резорвар и след 20км колата умря :D И след това бензанджията улекна 300лв за ремонт

Коментар

Задължително 2-3 литра масло в нафтата и ако си късметлия, всичко ще е наред!

Коментар

avvasilev написа:
                        Да, да, точно с това се борихме вчера следобед, налята нафта в бензинова кола. Как - нямам идея Наистина 2Т масло може да боднеш в нафтата
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

От както е по Евро нормата - да няма не само олово, но и без Сяра вътре - това не е бензин. Чух за едни, които карат една доста стара дизелова машина (дали не беше уазка) - изцяло 100% с така нареченото гориво дето минава за "бензин". По-близко е до газ за газови лампи като състав отколкото до истинския бензин от едно време - така, че спокойно!
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

От цялата тема само не разбрах мацката сруваше ли си ядовете с горивото
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                            X