Голяма бела стана, бях дал фиата на една мацка да село да го кара, и тя за благодарност решила да ми сипе 20 лв БЕНЗИН.Като ми го върна вика като сипала променило звука- чуваше се едно по остро тракане, като видях бележката какво е сипала ми стана лошо.Преди това да е имало 9-10 литра нафта най много, и тя е сипала 7.И с тази смес е карано 17 километра, после сипах още 18 литра нафта и се прибрах така до София 230 кмДали му е станало нещо?Борд компа почна да показва някакъв нереален разход.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Караха ми пунтото с бензин :(
Collapse
X
-
Караха ми пунтото с бензин :(
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
wwalker написа:няма проблемиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:wwalker написа:няма проблемиBrava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
S_BANKOV написа:Е как навряха пистолета за бензин бре, при мен съм пробвал да натикам пистолета за дизела и нещеше.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:На бензина пистолета е по тънък ... влиза в дизелов резервоар, обратното не става!
Коментар
-
avvasilev написа:S_BANKOV написа:Е как навряха пистолета за бензин бре, при мен съм пробвал да натикам пистолета за дизела и нещеше.
Коментар
-
От както е по Евро нормата - да няма не само олово, но и без Сяра вътре - това не е бензин. Чух за едни, които карат една доста стара дизелова машина (дали не беше уазка) - изцяло 100% с така нареченото гориво дето минава за "бензин". По-близко е до газ за газови лампи като състав отколкото до истинския бензин от едно време - така, че спокойно!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар