Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростна кутия Брава 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със скоростна кутия Брава 1.6

Колеги помагайте.... Диференциала ми счупи датчика на километража, а днес удари и кожуха на кутията... не ми се иска да купувам друга, защото тая ми е трета която аз съм сменил за 1 година Моля някой да ми каже как се разглабя тая кутия. Аз съм се опитвал да разглабям такава преди но не стана... На мен ми се иска да сменя само диференциала и се надявам да стане номера...

ами смъкваш я от мотора, след тва махаш капачето което се държи на около 8 болта, и виждаш 5та скорост, махаш я нея, след тва като я махнеш има пак едно капаче което се маха държи се на 2-3 болта, след тва махаш зегерките, който държат лагерите на двата вала, след тва развиваш всички болтове на скоростната кутия - там където се съединяват двата кожуха, и кутията е отворена

Коментар

Ами благодаря ти за подробното описание, но се чудя дали ще я събера след това? Може ли според теб да объркам нещо при сглабянето?

Коментар

ами не, внимавай кое как е било при разглабянето и няма да объркаш нищо ако ти трябва корпус от скоростна кутия драскай на лс

Коментар

Колеги, а някой да има случайно снимки за разглабяне на скоростна кутия или поне на разглобена...?

Коментар

Working...
          X