Здравейте колеги обръщам се към вас като по-опитни с марката. Попадна ми Фиат брава 1.8 с газов инжекцион на ланди ренцо монтиран в италия. Още си има климатик и ел. стъкла. Като малки забележки има по лака на капака и тавана. Та въпроса ми към вас е на какво трябва да се отдели повече внимание, как вървят частите. В общи линий всякаква информация относно модела ще ми е от полза. Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети при закупуване на брава
Collapse
X
-
Частите не са толкова скъпи колкото се чува,този мотор е сполучлив.Единственото,което не ми харесва при него е,че водната помпа се върти от ангренажа,но това не е болка за умиране.Давам пример,при Бравата цялата предница(носачи,накрайници,биалетки) са ти около 150лв.,а на едно а4 примерно са 900лв.Ако е бил добре поддържан автомобила ще останеш доста доволен от него.Успех.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Ако лака е на балончета не е хубаво. Тук можеш да видиш цените на частите: http://axm-auto.com/index2.php?brand...f=36Можеш да провериш термостата дали работи и се заслушай окачването дали е добре.С двигателя не вярвам да имаш проблеми, по скоро окачването може да се разклопа след някой друг километър, но частите са на поносими цени."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ако бравата е с цена под 2500 в хубав външен вид с работещ климатик и върви и на бензин и газ мисля няма какво да се чудиш. Ако обаче има забежки по боята търси по-ниска цена.Обслужването не е по-скъпо от другите алтернативи като марка в този клас на пазара. Хубаво обърни внимание как върви и как работи колата и на двете горива! Окачването не мога да кажа ,че е чупливо , цените са поносими, а ако нямаш пари има и втора употреба части бол, при това на смешни цени. Както каза колегата добре е да си провериш термостата понеже не е от най-евтините(от 70 -100 лв в зависимост какъв и от къде е) а е добре всичко да е наред. Характерно е неработеща задна чистачка при доста от бравите. Проблема се отстранява лесно , а понякога и без пари само с труд , при положение ,че моторчето не е изгоряло. Ако на тази не работи пазари се! Провери и това като гледаш колата. Успех!Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
колата я палихме и си работи без никакви грижи и на газ и на бензин а лака е точно като на балончета само по капака и тавана, на другите места си е ОК. Окачването ми е трудно да го преценя понеже няма номер и няма как да я покарам. В кофти район е. А въпроса ми е как мога да разбера дали работи термостата освен като я чакам да качи температура. А иначе другите алтернативи са ауди б4, някав опел обаче там за тия екотек мотори не чувам хубави отзиви. като бивш собственик на пежо не настоявам да карам пак същото ...
Коментар
-
radomen87 написа:колата я палихме и си работи без никакви грижи и на газ и на бензин а лака е точно като на балончета само по капака и тавана, на другите места си е ОК. Окачването ми е трудно да го преценя понеже няма номер и няма как да я покарам. В кофти район е. А въпроса ми е как мога да разбера дали работи термостата освен като я чакам да качи температура. А иначе другите алтернативи са ауди б4, някав опел обаче там за тия екотек мотори не чувам хубави отзиви. като бивш собственик на пежо не настоявам да карам пак същото ...Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
radomen87 написа:колата я палихме и си работи без никакви грижи и на газ и на бензин а лака е точно като на балончета само по капака и тавана, на другите места си е ОК. Окачването ми е трудно да го преценя понеже няма номер и няма как да я покарам. В кофти район е. А въпроса ми е как мога да разбера дали работи термостата освен като я чакам да качи температура. А иначе другите алтернативи са ауди б4, някав опел обаче там за тия екотек мотори не чувам хубави отзиви. като бивш собственик на пежо не настоявам да карам пак същото ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар