Здравейте колеги.Да ви се оплача от безхаберието на ВиК Бях си оставил колата на улицата. Три - четири дни не я бяхх карал и когато вчера отидох да я подкарам гледам че е дърпана и преместена 10ина метра назад.Дърпали са я на скорост и на ръчна.Когато я запалих ми светна червената лампичка за маслото. Масло има, проверих. Искам да попитам индикатора за маслото в скоростната кутия същия ли е . Да не се преебали кутията като са я дърпали на първа назад ? Посъветвах се с колегата Недялко той каза че може да е заминал датчика или маслената помпа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикатора за маслото ми свети на таблото
Collapse
X
-
кола
http://axm-auto.com/prod_img/1267292698_1.800.096.jpg Има едно законтрящо зъбче и трябва малко да се отвори да излезе буксата.
Коментар
-
akolevutd написа:Да не си спрял над шахта на ВИК или ТЕЦ?Работеше ли колата ОК като я запали? Кара ли?
Коментар
-
Огледай от долу и от горе.. може някой да се е опитвал да я изключи от скорост посредством щангите и да е откачил датчика. Бензинови помпи няма как да ти пипа ще разбереш веднага, не се шашкай мисля че датчика беше на блока или някаде тамАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
FireBlade написа:Е поне да беше драснал да каже какво е било !Fiat Bravo 97 набор 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар