Колеги може ли някой да ми препоръча добавка за антифриз. Много губя и даже ходих на сервиз но майстора не видя да капе от някъде. Иначе като я оставя примерно седмица без да я карам прави петно отдолу, а като я карам е сухо там където е мокро когато е спряна. Казаха ми че с една добавка това ще се оправи, други пък ме предупреждават че с добавката ще си запуша нещо. Та въпросът ми е има ли смисъл от добавка и каква точно да е тя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
добавка за антифриз
Collapse
X
-
Re: добавка за антифриз
Dinko написа:Колеги може ли някой да ми препоръча добавка за антифриз. Много губя и даже ходих на сервиз но майстора не видя да капе от някъде. Иначе като я оставя примерно седмица без да я карам прави петно отдолу, а като я карам е сухо там където е мокро когато е спряна. Казаха ми че с една добавка това ще се оправи, други пък ме предупреждават че с добавката ще си запуша нещо. Та въпросът ми е има ли смисъл от добавка и каква точно да е тяTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Преди време имах една лада самара на която и протече радиатора,тогава от шел взех някаква течна добавка,американска гъста като боза и с отровно зелен цвят.направих както беше написано и теча спрядобавката небеше скъпа,ако имаш възможност провери в някоя шел бензиностанция.А и все пак сме 21 век използвай червения пипер и бозата по предназначение :D :D успехHONDA I-VTEC
Коментар
-
Преди около 2 г. като купих Фиата доливах 0.5-1 л на седмица.Купих една прахообразна добавка-PERM-O-SEAL мисля,че се казваше и струваше 5 лв.Сипах я според упътването и оттогава нямам никакви проблеми с течове.Успех П.С.Купих я от Централния пазар от сергията на един приятел-продава лепила и силикониFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар