Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със седалката на fiat bravo 1.6 97

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем със седалката на fiat bravo 1.6 97

    Здравейте колеги, Реших да си сложа в колата калъфи за седалките, но се натъкнах на голям проблем. Калъфте не са срязани от горната страна (което е нормално) и не мога да ги натикам (говоря за шофьорската и предната пасажерска седалка) защото седалките имат облегалки за главите които след дългократни усилия не можах да разбера как да махна. Моля ви помоглете, защото ще взема да разрежа тия калъфи във крайна сметка и ще ги зашия наново на седалката и то само защото започвам много да се ядосвам. Не може да няма по лесен начин, защото дори да ги зашия добре то няма да мога да ги махам за да се перат. Чакам отговорите ви. Благодаря предварително.

    #2
    Накланяш облегалката назад посока задните седалки и вдигаш нагоре.Поне при мен така става.Дано съм помогнал
    Fiat Bravo 1.6 16 103hp

    Коментар


      #3
      Tenix написа:
      Накланяш облегалката назад посока задните седалки и вдигаш нагоре.Поне при мен така става.Дано съм помогнал
      ами така съм опитал и четох из форума, че се разглобявало на седалките които са със копче за надигане, но моите са стационарни и не мърдат.

      Коментар


        #4
        Здравей коелга, тези дни пуснах същата тема и аз :D :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=87197Големи мъки, нямат вадене. Един колега от форума ми показа, че двата метални водача по които се движи подглавника, с помоща на клещи тип гарга се завъртат на 90 градуса. Показа ми го само на единия водач, като останалите аз ще си ги завъртам уж. Та този на външния водач на дясната седалка, който го завъртя, прорезите му остаха да гледат към другия водач. А иначе прорезите на всичките водачи гледат напред. Тука е проблема, че не мога да ти кажа дали трябва и двата водача да се завъртят на вътре с прорезите един към друг или двата да гледат в една посока след завъртането. Аз като видях какво усилие беше с завъртането на въпросния водач, мисля, да си го върна на обратната и въобще да не ги свалям, ще си цепна калъфите отгоре и ще си ги напъхам. Плюс това зъбците на клещите леко нараниха водача, макар и през парцала. Та така общо взето, доста шибано.
        Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

        Коментар

        Working...
        X