На адрес http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...Tempra_Porter/ имаPorter Tipo & Tempra Repair Manual & Service GuideHatchbacks, saloons and estates1988-1996Форматът е jpeg - имайте предвид, че файлове са доста големи (450 KB - 1,25 MB). Не са преоразмерявани с цел да могат да се отпечатат при нужда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo & Tempra Manual
Collapse
X
-
Nino написа:Имаше такъв и на руски, помня,че преди време го разпращах на колеги.Ако те интересува мога да ти го пратя.(качих го тук за колегите с Типо, че навремето бая зор видях докато го намеря). Но ако искаш го прати - да метнем и версия за тези, които са по-добре с руския, отколкото с английския. :D
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Логан
Аз имам на дискове всичко това, които по обясними причини не ми трябват вече....ако на някого са му необходими, да свирка...подарявам...
Коментар
-
ako е възможно правя резервация за тези дискове.....така че като минем през софия ще се обадим.....биричката от Логан...тука имаме тази традиция, който прави услугата той черпиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Логан
phoenix написа:ako е възможно правя резервация за тези дискове.....така че като минем през софия ще се обадим.....биричката от Логан...тука имаме тази традиция, който прави услугата той черпи......а за черпенето....не знам за традициите тук, но знам за гостоприемството по наще земи.....
.......
Коментар
-
OldBoy
Nino написа:Имаше такъв и на руски, помня,че преди време го разпращах на колеги.Ако те интересува мога да ти го пратя.
Коментар
-
OldBoy написа:Nino написа:Имаше такъв и на руски, помня,че преди време го разпращах на колеги.Ако те интересува мога да ти го пратя.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар