днес установихме доста странен проблем при пунто 1.6.първо мислехме че бензиновата помпа е заминала,един колега ми донесе,но след това се оказа че не е от нея.значи един приятел замери буксата която дава ток на помпата и много странно уж имаше някакво съпротивление но помпата не въртеше и не хвърляше бензин.решихме да пуснем + от кабела на стъпалото (на музиката) и помпата завъртя и взе да хвърля бензин.пробвах да запаля,бутнах 2 акумулатора но не запали.проверихме свещите и се оказа че няма ток до тях.просто някъде губя тока,защото хем до помпата не достига ток да завърти,хем няма и на свещите ток,да не би да блокира нещо тока,ако нямаше ток само на свещите да си помисля че проблема ще бубина или датчика на запалвенето,но явно нещо е блокирало цялата инсталация при палене.ако някой може да помогне със съвет къде да потърся проблема ще съм благодарен,а и да добавя че на таблото не ми свети CODE
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто губи ток
Collapse
X
-
значи масата я проверих,позачистих я малко и като дам на контакт пак не се чува помпата,което ме кара да мисля че няма да е това проблема,не я пробвах да паля че няма акумулатор като го заредя ще пробвам.проверих и релето около волана.все си мисля че нещо е блокирало тока и за това не пали.ще я пробвам и на кабели дали ще запали
Коментар
-
Виж релето, търси кутията за релето и го провери, не се сещам в момента къде е? при браво е отпред пред АБ ама на Пунто не се сещамПробвай още нещо, дай на контакт и нанеси удър върху ламарината под седалката, с ръка и виж дали ще тръгне помпатаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар