Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

195/65/15 гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

195/65/15 гуми

колеги мога ли да слажа гуми 195/65/15 на тези лети джанти като старите са 195/50/15,изкам да ги сложа защото двете отзат не стават,дали няма да опират
    Прикачени файлове

можеш стига да не си с някакво по-ниско от нормалното окачване /спортно/
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

не несам с по ниско окачване колата ми е тази
      Прикачени файлове

Коментар

Колата ще ги събере, но искам да видя как ще изглеждат на джантата
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Не съм компетентен по конкретния въпрос,само искам да споделя,че195/65/14 идват много високи за Типо отпред(не съм ги слагал,понеже ме предупредиха,че опитар).Отзад не съм пробвал,но колеги по форумите са ми споделяли,че влизат без да опират ако не е натоварена колата.Вярно е,че бравото е друга кола и побира и доста голям цолаж джанти с правилно подбрани гуми,но наистина ми е интресно колко висока ще доиде тази гума,излиза с 59мм по-голям диаметърът от на сегашните.Поне не са за отпред,иначе щеше да ти дава с 10км/100 по-малък пробег от другите гуми.
          Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

На Мареа от пред не стават, затова не опитвах и отзад.

Коментар

Мога да ти предложа 195/60/15 и в замяна ще взема твоите 195/65/15 . НЕ говорим за пари, а просто чиста размяна. На мен на Стилото ми идват малки моите и искам да сложа по-големи Ако решиш, че те интересува пиши, за да разменим снимки.Относно куриери - няма да има такива, защото аз ще си направя разходка до Велико Търново, ако се разберем нещо П.П. На Браво/Брава тези гуми не влизат. По спомен ще се поберат само отзад, но ако я натовариш малко ще опират. Говоря от опит, защото преди съм опитвал да сложа 195/65/15 на моето Браво, но ентусиазмът ми беше попарен.П.П. 2 - Сега се сещам, че имам две 195/50/15, които мога да дам на някаква малка цена стига да ги искаш. Имат си грайфер и са без забележки, но ДОТ не помня. При всички положения са по-стари от три години. Гумите са Клебер, но не помня модела. Трябва да ги погледна допълнително.
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Колега, оригиналния размер за Бравото е 195/50/15 . Ако сложиш 195/65/15 ще имаш много големи проблеми и може да останеш без калници. Казвам ти го това, защото се занимавам с гуми и джанти! Можеш ако искаш да сложиш 185/55/15, но е доста по-скъп от 195/50

Коментар

При мен на сток окачване 185/55/15 опират, и гумата се "изяжда" в края при пълен ляв или десен завой ( говоря за предните гуми ). Със 195/50/15 нямам такива проблеми. Колата е Браво 1.8 16V.

Коментар

благодаря на всички колеги за отговорите,няма да правя нищо,ще си търся моя размер гуми :D

Коментар

Working...
                    X