колеги мога ли да слажа гуми 195/65/15 на тези лети джанти като старите са 195/50/15,изкам да ги сложа защото двете отзат не стават,дали няма да опират
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
195/65/15 гуми
Collapse
X
-
Не съм компетентен по конкретния въпрос,само искам да споделя,че195/65/14 идват много високи за Типо отпред(не съм ги слагал,понеже ме предупредиха,че опитар).Отзад не съм пробвал,но колеги по форумите са ми споделяли,че влизат без да опират ако не е натоварена колата.Вярно е,че бравото е друга кола и побира и доста голям цолаж джанти с правилно подбрани гуми,но наистина ми е интресно колко висока ще доиде тази гума,излиза с 59мм по-голям диаметърът от на сегашните.Поне не са за отпред,иначе щеше да ти дава с 10км/100 по-малък пробег от другите гуми.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Мога да ти предложа 195/60/15 и в замяна ще взема твоите 195/65/15 . НЕ говорим за пари, а просто чиста размяна. На мен на Стилото ми идват малки моите и искам да сложа по-големи Ако решиш, че те интересува пиши, за да разменим снимки.Относно куриери - няма да има такива, защото аз ще си направя разходка до Велико Търново, ако се разберем нещо П.П. На Браво/Брава тези гуми не влизат. По спомен ще се поберат само отзад, но ако я натовариш малко ще опират. Говоря от опит, защото преди съм опитвал да сложа 195/65/15 на моето Браво, но ентусиазмът ми беше попарен.П.П. 2 - Сега се сещам, че имам две 195/50/15, които мога да дам на някаква малка цена стига да ги искаш. Имат си грайфер и са без забележки, но ДОТ не помня. При всички положения са по-стари от три години. Гумите са Клебер, но не помня модела. Трябва да ги погледна допълнително.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар