Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам Fiat Punto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам Fiat Punto

kolata e 2001 1.2 8v , interesuvam se dali e vreme da i smeniam angrenajnia remuk na 65 450 km e. Imam i drug problem- potenciometara za motore4eto na praznia hod, neznam kakvo da pravia v Auto Italia E BAIA PARI 1093 LV . Razbrah che na staro e po izgodno,no go prodavat sas se klapata i dvigatel4eto , a i garanciata razbira se e nuleva , che shte mi svarshi rabota. Vchera mi napravi mnogo tap problem tazi moita kolica, osvetlenieto v kopeto stana po-slabo alarmata otkaza da zakluchva vratite i izvednaj(moje i savpadenie da e bilo) oborotite zapo4naha da se kolebaiat m/u 1500-2000 , natisnah ia malko i se opravi . Razkazvam tova za da moga da polu4a niakakav savet... Blagodaria!!!Колега тук пишем на КИРИЛИЦА, моля те следващия път да я използваш и ако може да не пишеш цифри вместо букви. Благодаря ти Fire 999.
    Punto 1 200 cm^3 benzine

Асене, погледни тук, http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3510 Дано в "T&N CAR" да намериш на приемлива цена.С оглед на доброто здраве на твоето Пунто, горещо не ти препоръчвам да се обръщаш за помощ към сервиза на Ауто-Италия.Защо, ще разбереш като почетеш малко в рубриката "Сервизи/магазини". И последен съвет: В този форум не е прието да се пише на "ШЛЬОКАВИЦА"Успех и дано бързо се справиш с проблема!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ако си е със заводския ремък, мисля, че предвидения им живот е 120 000 км. Ако е сменян - повече от 40-50 хил. км си е опасно.Второ: Колата ти почти 100% не е на 65 хил. км. а е повече... Грубо можеш да ги сметнеш така: брой години * 25к (усреднено) = реални километри (средно).В твоя случай е по-добре и здравословно да приемеш, че колата ти е: 5 години * 25к = 100 000 км и мисля, че е добра идея да смениш ремъка.Над 95% от автомобилите продавани в БГ са с превъртан (менично или цифрово) километраж!П.П. Мъжът на сестра ми с неговия автомобил прави около 100 000 км на година Дизелите пък се карат повече от бензините и там можеш да смяташ по 30-40 хил. на година...
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Working...
      X