Здравейте,бихте ли ми казали от къде мога да намеря гумичка за съединителя на Fiat Stilo JTD. Сегашния е много изтъркан и пада от педала. Не държа да е оригинална.Мерси предварително
Е на колко.... такива въпроси са излишни.На 100 000 е.
Не позна....Колата е купувана чисто нова - просто вече е на 9 години. Не се кара кой знае колко - почти само градско (около 90%) На реални 81 000 км е - просто гумичката се е поизтъркала и 2 пъти вече пада от педала и е неприятно.На това (последното съобщение) в други форуми му се вика спам
Интересно как на коли по 200+ гумичката седи.Тъй че това не е критерий.Стило и спам е много добра комбинация сред собствениците на този прекрасен автомобил, иначе няма решение на проблемите.
Интересно как на коли по 200+ гумичката седи.Тъй че това не е критерий.Стило и спам е много добра комбинация сред собствениците на този прекрасен автомобил, иначе няма решение на проблемите.
Моята по ФЕС я купих на <50000км и след един месец падна гумичката на съединителя, не помня вече скъса ли се, кво стана, не беше изтъркана. На жена ми не и прави впечатление и на мен не ми пречи.
Коментар