Здравейте пичове.Имам един Фиат Пунто турбо дизел 1995г. коийто не бях карал доста време (женами го караше).Сега го карам от известно време ама виждам проблеми.Мисля ,че имам проблем с турбуто-няма добро ускорение,турбото е умаслено и индикатора за турбото на таблото не работи.Другото което ме притеснява е ,че разхода е около 7.5л на 100км.Също искам да питам от каде мога да се снабдя с евтини резервни части.Аз съм от Пловдив.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПУНТО 1.7ТД -ВИСОК РАЗХОД
Collapse
X
-
Re: ПУНТО 1.7ТД -ВИСОК РАЗХОД
birata написа:Здравейте пичове.Имам един Фиат Пунто турбо дизел 1995г. коийто не бях карал доста време (женами го караше).Сега го карам от известно време ама виждам проблеми.Мисля ,че имам проблем с турбуто-няма добро ускорение,турбото е умаслено и индикатора за турбото на таблото не работи.Другото което ме притеснява е ,че разхода е около 7.5л на 100км.Също искам да питам от каде мога да се снабдя с евтини резервни части.Аз съм от Пловдив.Fiat palio 1.7td
-
Аз карам такова пунто, само че 98г. за турбото нямам представа но разхода ти е нормален, дори е по-малко моята дава 8/100. Интересувал съм се точно от тази модели на фиат. Дори TD-та дават най-малък разход от събратята си с по-малките агрегати. И други мои познати с такива коли им дава около 8. Чел съм и спецификация на тези коли и по форуми Толкова е нормалното. Доста хора се чудят защо италианеца е направил толкова да гори... но е нормално. Може ли да те помоля ако можеш да снимаш да видя каде се намира турбото...благодаря предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар