Здравейте.Имам една пандичка на която имам мерак малко да и вдъхна живот.А и на мен да прави кеф като я гледам и влезна вътре.Започнах с някои така не съществени неща и стигнах до седалките.Оригинално са кожени с ленти от плат,но времето не прощава и на места много лошо са се скъсали.Тапицер тук дори няма а в Стара Загора не ми се дават за претапециране(кой знае колко пари ще ме "глоби").Та стигнах до извода, че трябва да си взема други по-запазени седалки.От където следва и въпроса ми.От кои други автомобили седалките пасват без преправяне?А ако се стигне да преправяне, в какво се състои то?Иска ми се 3-те да сменя(предните и задната) но едва ли ще се намери и задна която да пасва по същия начин.Така, че ще съм доволен и само за предните 2.Спомням си имаше едни рекарота, монтирваха ги на Голф 2, които много ми харесваха. Също да ми дадете един ориентир, с какъв кеш да бъда готов да се разделя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Седалки за Фиат панда 91г.
Collapse
X
-
От това Cinquecento http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...568&f1=details ако си намеря такива седалки ще е бомба.Супер много ми харесаха.Знаете ли как се водят?Като гледам хората с пандичките не сме малко в този форум
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Знаем-поглеждаш под нея и виждаш 3 бурми..отзад на релсата малко бой по една контра и тва е...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар