Здравейте, купих си сега фиат браво 1.4 12v , до тука добре радвам му се адски много, но ! Възможно ли е да харчи 10/100 извънградско ? Колко трябва да харчи такова браво по скоро ми е въпроса.. защото със 25лв минавам 90/100км. и святкам, че и много по-рано...Да не би резервата да му е голяма? Възможен ли е преразход и от къде може да идва проблема и евентуално къде мога да го прегледам за въпросния проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравото не ме слуша...
Collapse
X
-
Re: Бравото не ме слуша...
bscsystem написа:Здравейте, купих си сега фиат браво 1.4 12v , до тука добре радвам му се адски много, но ! Възможно ли е да харчи 10/100 извънградско ? Колко трябва да харчи такова браво по скоро ми е въпроса.. защото със 25лв минавам 90/100км. и святкам, че и много по-рано...Да не би резервата да му е голяма? Възможен ли е преразход и от къде може да идва проблема и евентуално къде мога да го прегледам за въпросния проблемTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Справка колко трябва да харчи!http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2729.htmlJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Бензиномера лъже и докато спи.Възможно е това да е проблема. Провери го, както казва колегата по-горе: налей догоре, мини 100км и отново налей.На мен един път за 100км стрелката стигна до дъното от четвърт резервоар. След като малко се повози в София и мина през 10-15-1500 дупки станах свидетел на чудо: с движението и работата на двигателя горивото в резервоара започна да се покачва За сега ми се е случило веднъж, но знам че се среща често.Това се получава, когато стои дълго на празен или почти празен резервоар. Износват се някои елементи - търкат се (така съм чел).При мен е станало друго. Сондата е потънала - така си го обяснявам...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Благодаря Ви, толкова си е явно 9/10 на 100 и това, че резервата ми е 7литра(рез.) беше полезно мерси!rustson написа:Справка колко трябва да харчи!http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2729.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар