колеги някои има ли наблюдение върху дарове с лупа на DEPO за мареа на мен ми хареса как светят някои имал ли е такива да каже мнение се пак валеото е на 10 години минимум с изгорели рефлектори а депото с отстъпката ми идват по евтини от валео
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фарове на депо
Collapse
X
-
Като сменях рефлекторите с лупи единият мо се падна Депо но ги взех почети без пари и нямах избор от среща се вижда да свети добре но като го изключих и разлика нямаше затова от него ползвам само стъклото.С две думи пълна боза.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
А защо се налага това рециклиране? И друго нещо- гледам обявите за коли на части и като пуснат някоя мариика и народа се избие кой ще вземе фаровете- по 70-80 лв парчето пък после ги рециклират, хромират..... Когато аз ги сменях отидох при ИТАЛИАНЕЦА и питах за комплект фарове от мареа. Двата Valeo бяха окомплектовани с моторчетата,буксите,крушките и бяха производство 2001 г и най важното бяха в отлично състояние без нужда от рециклираници :D Цената им беше 110 лв дватаOpel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
-
Е то на прожекторните (с лупи) е малко трудно да се разбере дали са опечени .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
На едни авер сложихме лупи депо на бравото,след като покара няколко вечери вече съжаляваше.Много трудно се регулират,а в някой случаи не подлежат и на реглаж.Осветеността на пътя изобщо не е като на Валео-то.Вземи си Валео и си ги рециклирай,намери Geraka той се занимава с това.Справя се повече от перфектно,взимал съм фарове от него и съм много доволен.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар