Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Падна ми шоф. стъкло във вратата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Падна ми шоф. стъкло във вратата

Днеска както си карах със свалено стъкло на 1/2 и рекох да го затворя преди да сляза нещо изхрупа и падна.Веднага разглобих и установих,че моторчето работи и жилото е цяло и се движи в двете посоки от край до край без проблеми.Проблема обаче идваше от тая джиджавка,която съм оградил на снимката.Намерих я паднала на дъното с липсващ зегер.Въпросът ми е следния.Намерих подходящ зегер,сложих я обратно,НО като върви жилото и щрака демек прескачат зъбите и не движи прозореца...дори пак си пада надолу сам.Каква е хватката с тая хава? Трябва ли да е свързана някакси с жилото неподвижно? Според мен е нещо счупено,защото не ми се вярва да се разчита само на зацепването на гребена с жилото...а и накрая жилото има някакъв жлеб-може би там е била запресован тоя държач и сега се е счупил.Дайте съвет как се оправя това? Сменя ли се само тази пластмаска или да ходя утре по морги да си свалям цял механизъм?
    Прикачени файлове
    EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
    Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Така или иначе си хванал цаката на разглабянето на вратата ... отвори от другата страна и виж как е! Най-бързото решение, според мен ...
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ами закачен трябва да е за жилото тоя държач.Проблема го реших с машинка втора ръка.Може и да подлежи на някакво побългаряване,но нямам нерви и време да експериментирам.
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Working...
      X