Здравейте.Имам проблем и се нуждая от помоща ви...ако може естественно.Видях ,че има тема със същия/или почти същия/ проблем ,но все пак искам да споделя моят ,защото моята е и на газ.Има ли значение ?...идея си нямам.Та...Fiat Bravа 1.4 12v ...онзи ден сменях термостата защото загряваше.Започна да тече от някакъв детонационен датчик .Беше се счупил половината.Свалих го и него и си купих нов.Смених го.Уж всичко беше наред и изведнъж ми светна ей това ламбенце на таблото. - http://forum.fiat-bg.org/files/i001_002_169_893.gif .Колата я паля на бензин след което превключвам на газ.Сега пали трудно,прекъсва и когато дам газ за да тръгне просто гасне....а на място работи.Сега я паля ,оставям я десетина минутки да поработи на място,превключвам на газ и тогава тръгва без никакъв проблем.Лампичката не гасне обаче,свети си непрекъснато.Не мога да обяснявам като хората и моля за извинение...надявам се ,че сте ме разбрали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте
Collapse
X
-
iliyan написа:Свети,защото има записана грешка в ECU-то.Диагностиката ще покаже каква е тя.Щом си с газова,имаш ли емулатор на ламбда сондата?За начало пробвай с откачане на акумулатора за през тази нощ,а утре виж дали ще светне пак.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар