Днес си взех колата от майстор , смени ми съединител комплект, всичко е както си трябва вече с изкл. на това, че скоростния лост когато изкл от сорост не застава между 3 и 4 и малко по-трудно се движи настрани. Това дали е от не добре свършена работа,или трябва му трябва време за да се раздвижи?Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Промяна в положението на скоростния лост след ремонт
Collapse
X
-
ivel написа:деформирал ти е жилото за ляво дясно.там няма щангаLANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Има нема 50-100лв/бр.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Този ми е сменил само феродовия , разправя ми че трябва да се смени и маховика и тогава ще се оправи. Сега не буксува ,но не превключва както трябва има едно леко "хъркане’’ на 1-ва и задна. Не мога да разбера какво общо има маховика с лекото превключване на предавките?BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL
Коментар
-
ivankd написа:Този ми е сменил само феродовия , разправя ми че трябва да се смени и маховика и тогава ще се оправи. Сега не буксува ,но не превключва както трябва има едно леко "хъркане’’ на 1-ва и задна. Не мога да разбера какво общо има маховика с лекото превключване на предавките?Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
А може ли да е от не регулиран ход на съеденитела,много ниско отделя. Защото иначе остава да са синхронизаторите на скоростите, останалото е ново, или поне така си мисля Работата ми е такава че ме няма по 1-2 седмици и си оставих колата при този и си нямам на идея какво е сменил и дали е сложил нови части, или втора употреба.BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL
Коментар
-
ivel написа:забравих да пиша че на jtd-то няма никакви регулировки на съединителя,така че нещо са оакали.това че не влиза пурва и задна значи че съединитела не отделя достатъчно,а за това причините са много-необезвъздушен съединител,заминала помпа,крива вилка и т.н.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И моята имаше подобен проблем след смяна на комплект съединител. Лоста си стоеше на място, но като го дръпна настрани за втора или пета се напъвах повече от нормалното. Проблема си изчезна сам, но помня че ръчках отзад лостчетата. Болтовете не бяха завити до край и с едно ключе 10 ги понатегнах. За JTD може да е различно не го знам това животно"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар