Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся мнения за Fiat Brava 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся мнения за Fiat Brava 1.9 JTD

Здравейте бъдещи колеги! Понеже съм шофьор от скоро се спрях на Бравата 1.9 JTD от 2001г. Лесна за поддръжка, здрава, харчи малко и най-важното - цената е прилична и е удобна за градско. Какво бихте ме посъветвали- дали да я купя или да се насоча към друга ?Допълнено заглавие.Прочети правилата на форума! И ползвай търсачката.Модераторски екип на fiat-bg.org

Re: Fiat Brava 1.9 JTD

Sergeus написа:
    Здравейте бъдещи колеги! Понеже съм шофьор от скоро се спрях на Бравата 1.9 JTD от 2001г. Лесна за поддръжка, здрава, харчи малко и най-важното - цената е прилична и е удобна за градско. Какво бихте ме посъветвали- дали да я купя или да се насоча към друга ?
    Ти сериозно ли зададе тоя въпрос в фиат форум????
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

по-добре питай,ако имаш въпрос за конкретен автомобил,а ако има обява в сайт я покажи да видим
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Колата ще ми я докара сигурен човек от Италия. Въпроса ми е дали е добра за 1ва кола и какво ви е мнението за модела като цяло ?

Коментар

Re: Fiat Brava 1.9 JTD

Sergeus написа:
          Здравейте бъдещи колеги! Понеже съм шофьор от скоро се спрях на Бравата 1.9 JTD от 2001г. Лесна за поддръжка, здрава, харчи малко и най-важното - цената е прилична и е удобна за градско. Какво бихте ме посъветвали- дали да я купя или да се насоча към друга ?
          Кой те излъга че е лесна за подръжка? Пунто 1.1 например е по лесно за подръжкаЗдрава- не е от най чупливите, но определено е далеч от "здраво" окачване.Хачи малко- градско по задръствания едвали ще е по малко от 7-8, има и по икономични дизели.Цената е прилична- ами кажи я каква е де, избора до голяма степен зависи от нея. Ако е за под 2000 лв си струва.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Виж сега колега, колата от подписа ми е първата на мене. Да ти кажа честно аз съм доволен от нея като цяло (зависи колата как е карана и поддържана от човека преди теб). Имам я малко повече от година и не съм имал проблеми с нея освен онези които сам съм си ги създал. Като цяло лесна и сравнително евтина поддръжка, добра за града, както и за извън него. Сега, ако мислиш да и правиш по - нататък нещо от рода на тунинга си вземи бензинова версия. Но иначе за първа кола е идеална, поне за мен - много зависи от стила на каране.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
              Виж сега колега, колата от подписа ми е първата на мене. Да ти кажа честно аз съм доволен от нея като цяло (зависи колата как е карана и поддържана от човека преди теб). Имам я малко повече от година и не съм имал проблеми с нея освен онези които сам съм си ги създал. Като цяло лесна и сравнително евтина поддръжка, добра за града, както и за извън него. Сега, ако мислиш да и правиш по - нататък нещо от рода на тунинга си вземи бензинова версия. Но иначе за първа кола е идеална, поне за мен - много зависи от стила на каране.
              В случая е по-уместно JTD (по-лесно се поддава на конкретната манипулация) а иначе си зависи от конкретния екземпляр, ще го бъде или не.
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

11-13 годишна дизелова кола си е таралеж в гащите особено при тея цени на нафтата. Хубаво гледай защото европееца не купува скъпа кола дизелова и икономична, за да не я кара. Ако екземпляра е добър ще си доволен.Ако не смяташ да караш много е добър избор, но недей очаква евтина поддръжка. Брава 1,2 с газ ще ти излиза по-евтино и от към горене в пари и от към обслужване, данъци, застраховки и т.н. Лошото е че трябва да набиеш едни 1000лв в ГИ и че вървенето на дизела е съвсем съвсем друго.Успех !
                Play Golf ,but not drive golf!!!
                Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Working...
                X