Здравейте бъдещи колеги! Понеже съм шофьор от скоро се спрях на Бравата 1.9 JTD от 2001г. Лесна за поддръжка, здрава, харчи малко и най-важното - цената е прилична и е удобна за градско. Какво бихте ме посъветвали- дали да я купя или да се насоча към друга ?Допълнено заглавие.Прочети правилата на форума! И ползвай търсачката.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся мнения за Fiat Brava 1.9 JTD
Collapse
X
-
Re: Fiat Brava 1.9 JTD
Sergeus написа:Здравейте бъдещи колеги! Понеже съм шофьор от скоро се спрях на Бравата 1.9 JTD от 2001г. Лесна за поддръжка, здрава, харчи малко и най-важното - цената е прилична и е удобна за градско. Какво бихте ме посъветвали- дали да я купя или да се насоча към друга ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: Fiat Brava 1.9 JTD
Sergeus написа:Здравейте бъдещи колеги! Понеже съм шофьор от скоро се спрях на Бравата 1.9 JTD от 2001г. Лесна за поддръжка, здрава, харчи малко и най-важното - цената е прилична и е удобна за градско. Какво бихте ме посъветвали- дали да я купя или да се насоча към друга ?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Виж сега колега, колата от подписа ми е първата на мене. Да ти кажа честно аз съм доволен от нея като цяло (зависи колата как е карана и поддържана от човека преди теб). Имам я малко повече от година и не съм имал проблеми с нея освен онези които сам съм си ги създал. Като цяло лесна и сравнително евтина поддръжка, добра за града, както и за извън него. Сега, ако мислиш да и правиш по - нататък нещо от рода на тунинга си вземи бензинова версия. Но иначе за първа кола е идеална, поне за мен - много зависи от стила на каране.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Виж сега колега, колата от подписа ми е първата на мене. Да ти кажа честно аз съм доволен от нея като цяло (зависи колата как е карана и поддържана от човека преди теб). Имам я малко повече от година и не съм имал проблеми с нея освен онези които сам съм си ги създал. Като цяло лесна и сравнително евтина поддръжка, добра за града, както и за извън него. Сега, ако мислиш да и правиш по - нататък нещо от рода на тунинга си вземи бензинова версия. Но иначе за първа кола е идеална, поне за мен - много зависи от стила на каране.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
11-13 годишна дизелова кола си е таралеж в гащите особено при тея цени на нафтата. Хубаво гледай защото европееца не купува скъпа кола дизелова и икономична, за да не я кара. Ако екземпляра е добър ще си доволен.Ако не смяташ да караш много е добър избор, но недей очаква евтина поддръжка. Брава 1,2 с газ ще ти излиза по-евтино и от към горене в пари и от към обслужване, данъци, застраховки и т.н. Лошото е че трябва да набиеш едни 1000лв в ГИ и че вървенето на дизела е съвсем съвсем друго.Успех !Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар