kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво или Рено Меган?
Collapse
X
-
Преди година бях свидетел на следната случка: На паркинга пред офиса ни едно Рено 19 си търси място за паркиране и водача не знам къде гледаше, обаче закачи с предна дясна гума шахтата, откъдето се зарежда с нафта парното. Човека не караше с повече от 10-15км/час, но реното се обърна на таван и дясното колело се откъсна изцяло. Изумях, шахтата не беше на повече от 10см над земята - човека като го извадихме не беше на себе си! Не ми се мисли какво може да стане с този автомобил движещ се напр. с 90км/час при такова препятствие!Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
bright написа:Преди година бях свидетел на следната случка: На паркинга пред офиса ни едно Рено 19 си търси място за паркиране и водача не знам къде гледаше, обаче закачи с предна дясна гума шахтата, откъдето се зарежда с нафта парното. Човека не караше с повече от 10-15км/час, но реното се обърна на таван и дясното колело се откъсна изцяло. Изумях, шахтата не беше на повече от 10см над земята - човека като го извадихме не беше на себе си! Не ми се мисли какво може да стане с този автомобил движещ се напр. с 90км/час при такова препятствие!
Коментар
-
bright написа:Преди година бях свидетел на следната случка: На паркинга пред офиса ни едно Рено 19 си търси място за паркиране и водача не знам къде гледаше, обаче закачи с предна дясна гума шахтата, откъдето се зарежда с нафта парното. Човека не караше с повече от 10-15км/час, но реното се обърна на таван и дясното колело се откъсна изцяло. Изумях, шахтата не беше на повече от 10см над земята - човека като го извадихме не беше на себе си! Не ми се мисли какво може да стане с този автомобил движещ се напр. с 90км/час при такова препятствие!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
niko_ymn написа:AlBundy написа:Аз искам да питам, колко от вас, писалите тук, са притежавали и двата автомобила за които се питаno pain no pain
Коментар
-
Според мен всички марки си имат хронични проблеми.При фиат това е електрониката. Дочувам че в по-новите модели вече използват куплунзи дето не се самооткачат.Проблема до колкото знам при рено е с двигателите. На повечето рена двигателя и скоростната кутия правят най- много проблеми. Окачването не е по-здраво от това на Фиат.При опел е ръждата...При Фолксваген проблема според мен е дизайна Хубавото на Фиата е двигателя и ламарината. Че какво повече му трябва на човек?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
niko_ymn написа:Ламарината е хубава само на аудиFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:най-вече тъй като ползваш думата "само".
Коментар
-
Карах реното ( 19 ) на един приятел ... горе-долу вървеше, но определено му имаше нещо ... той от 1-2 години не е спрял да го ремонтира ... все е в сервиза ... Съединителя му беше доста твърд, а газта много мека ... скоростите му бяха трудни за уцелване... абе какво да ви кажа, трудно се кара (може би само неговото но ...) ... Сутринта не можа да запали ... АБ се беше прецакал нещо ... Една съседка има браво JTD и я поразпитах малко, колко харчи, как е за поддръжка и т н, а тя ми каза :"Ами колата е много хубава, вози много добре, харчи много малко, но има много екстри и е трудна за поддръжка" ... До сега не съм видял да я кара на ремонт, но щом казва ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар