Е аз пък на Темпрата намерих същите лампички и си ги смених. Има на магазина за електроника на "Карли Марко" - това за колегата lz2rmi, че ми е градски.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа на копчетата на ел. стъклата
Collapse
X
-
От цялата тема разбрах 3 неща:1. Освен диода, трябва да се "пипне" и резистора2. Ключаря, Анатолий и Roko имат един и същи проблем 3. Въпреки че вградената търсачка е гадна, само като написах презапояване, веднага излезе тема която ми решава проблема. Така че - ползвайте я смело!Сега отивам малко да си поиграя с поялника, че от 1 година не ми свети 1-то копче и все го отлагам...
Коментар
-
botze написа:Колеги да се похваля и аз почистих магистралите и всичко светна.... Колега, обясни малко по-подробно как точно "почисти магистралите" ,защото и на мене не ми светят от доста време и ако действията са елементарни да се опитам и за да ги направя.
Коментар
-
Fiat Brava, 1999 г.Само да допълня, за да не счупи някой нещо.При мен основата на копчетата не е само под тях, а си е цялата пластмаса, дано да съм ясен, заедно с нишата за ръката където я хващате при затваряне.В същата тази ниша има два винта, с рапидни глави [кръстати], като отгоре има декоративни гумени тапички, в дъното на самата ниша. Ако погледнете вътре ще ги видите.Така че не е достатъчно само внимателно повдигане с нож или тънка отвертка, а първо трябва да се отвият тези два винта и чак тогава остават само трите щипки, метални при мен.Ако не се развият ... или излизат леглата на винтовете, или се развалят леглата или се чупи цялото дъно на нишата. А и от голямото напъване се наранява и самата пластмаса.Гадно.Току що презапоих, както сте описали тук и ми светна и второто копче на вратата на водача.Благодаря за описанията, екстремално полезни са..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар