Къде точно се намира лампичката и как се сменя че не ми свети нито едно от копчетата. МЕРСИ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа на копчетата на ел. стъклата
Collapse
X
-
Не е лампичка а диодче бяло с формата на правоъгълник запоен за платката.Причината може да не е че е изгоряло а само да се презапои.Сега отивам да разглобя и да снимам и ще пусна снимки че на всички тази тема е интересна.Мисля че доста имаше във форума писано за това.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
аз ги разлобявах скоро. СМД диоди са- зелени. Смених ги със сини но забелязвам мн старнно явление, когато свалям дясното стакло от моето копче, това отдясно угасва, а и отвреме на вреем ту едноо ту др не светят. И като извадиш и пак мушнеш ключа няколко пъти се оправа идея си нямам каква е причината.Ако някой има разумно обяснение...Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Re: лампа на копчетата на ел. стъклата
Na6io написа:Благодаря ти.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Чупи се ама не малко по внимателно и използвам случая да питам имаше днес под аватара репутация на всички сега я няма.И кой я добавя по принцип защото гледам бях станал с репутация единица.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар