здравейте колеги вчера си прах колата и заради едно петанце реших да си фана и тавана така до тук добре след като взе да съхне почнаха да се образуват жълти петана и др коли сам прал доста пати и т.н.т реших че препарата е дошал в повече защото на места стана в последствие разбрах че доапрена пуска и оцветява след второто пране на тавана вече единствения вариант е да се боядиса или да се сменя което ще е по трудно според мен утре ще кача и снимки но няма как да се оправи освен с боя даже ако е вазможно ще е черен някои боядисвал ли е до сега таван как става какво ми трябва от каде мога да си го набавя и как се нанася благодаря предварително ако някои е запознат със случката да пише на Лс или скаип nasko_spii
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с таван на стило
Collapse
X
-
тепърва ще се отлепи плата от дунапрена и ще висне след като изсъхне на 100%, и за какъв х.й ти беше да го переш и бараш тавана. Има специална авто химия за почистка на текстил, излиза като пяна и се нанася на текстила и не се мокри и не увисва като на баба Пена колотите после.Относно да го боядисваш това според мене може да стане само с текстило-синтетична боя или текстилна за да не прецакаш повече нещата, въпреки че от пране на тавани последствията винаги са плачебни поне тези които съм виждал аз.Апропо много ли беше мръсна от вътре че си я прал??Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
-
Мажеш с баданарката и блажна боя като исъхне ще се втвърди и ще стой Обаче като си стигнал до там, сваляш тавана и го разлепяш, изпираш го като хората и отново го подлепяш с текстилно лепило. има цяла тема с картинки в тунинг раздела за перформанса на една марея там показано всичко как се прави.иначе таван се пере със сухо пране, или се търка с кърпа напоена с обезмаслителКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар