Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малък проблем с чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малък проблем с чистачките

Здравейте колеги, напоследък доста почна да ме дразни това нещо с чистачката, става въпрос за предните чистачки и по-точно по-голямата(на шофьорското място). Като се пуснат и се удара отстрани, все едно моторчето дава по-голям ход от колкото му е необходимо, дали може да се регулира от някъде?Благодаря!
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Може да се завърти малко от шлица в основата или просто да ползваш правилната дължина на чистачката
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      Може да се завърти малко от шлица в основата или просто да ползваш правилната дължина на чистачката
      Колега, ползвам правилните дължини, както са ми по каталог на колата, проблема си го има от както съм я купил, просто сега ми прави най-много впечатление незнайно защо
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оста която движи самата чистачка трябва да е на шлици, извади рамото и го завърти с един зъб надолу
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Може да е разбита лостовата система която задвижва вала със шлиците на който се поставя рамото и от това да замята като въдица.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
          X