Счупи ми се тръбичка от гърловината на резервоара.Незнам как стана но почна да се показва малкоуж е прибрах но на едно качване на тротоар се чу че нещо се се чупи това беше една тръбичка около 80смНа всичкото отгоре тя е била вързана за скобата която държи голямата тръба към резервоара Сега и тя е скъсана дори и малко от ламарината на под калникаТова май няма много оправяне.Дали на някой му се е случвало такова нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупи ми се тръбичка от гърловината на резервоара.
Collapse
X
-
Re: Счупи ми се тръбичка от гърловината на резервоара.
kluchar написа:Счупи ми се тръбичка от гърловината на резервоара.Незнам как стана но почна да се показва малкоуж е прибрах но на едно качване на тротоар се чу че нещо се се чупи това беше една тръбичка около 80смНа всичкото отгоре тя е била вързана за скобата която държи голямата тръба към резервоара Сега и тя е скъсана дори и малко от ламарината на под калникаТова май няма много оправяне.Дали на някой му се е случвало такова нещо.Фиат Пунто 1,2 HSD
-
кола
Мани сега има дупка при подкалника и купето та чак се вижда и вътре при коратадо седалката Тази тръбичка минава заедно с голямата и като съм е затиснал с гумата и се е отскубнала от гърловината но има и една пластмасова скоба където държи всичко да е прибрано та и нея е отскубнато и част от ламарината на подкалника .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар