Да и на 7000 оборота пуска задкрилките и прибира колелата да излита С такова пунто само че 1.2 60 коня максимума му е 80 км на втора, и оборотомера е на 6400 оборота и се включва прекъсвача.Ама не разбирам защо зорлем си опитвате да си счупите колите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги имам проблем с фиат пунто 1.1 моля за помо6т
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
infineon написа:Да и на 7000 оборота пуска задкрилките и прибира колелата да излита С такова пунто само че 1.2 60 коня максимума му е 80 км на втора, и оборотомера е на 6400 оборота и се включва прекъсвача.Ама не разбирам защо зорлем си опитвате да си счупите колите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
infineon написа:Да и на 7000 оборота пуска задкрилките и прибира колелата да излита С такова пунто само че 1.2 60 коня максимума му е 80 км на втора, и оборотомера е на 6400 оборота и се включва прекъсвача.Ама не разбирам защо зорлем си опитвате да си счупите колите.Ето ме вече с Фиат
Коментар
-
S_BANKOV написа:infineon написа:Да и на 7000 оборота пуска задкрилките и прибира колелата да излита С такова пунто само че 1.2 60 коня максимума му е 80 км на втора, и оборотомера е на 6400 оборота и се включва прекъсвача.Ама не разбирам защо зорлем си опитвате да си счупите колите.
Коментар
-
Re: кола
знам колега 65 лв е нов,временно реших проблема с сапротивление 2 кило ома запоени на буксата.обяснявам льже компа че температурата на входящия ваздух е 30 градуса.но казвам пак времменно зимата при -10 няма да е така но мисля че с 10 кило ома компа 6те мисли че е 0 градуса и няма да има проблем.с временното сапротивление колата си варви както си е от завода.казвам временно но може и за постоянно ако не ви се дават пари за нов.казвам го за колегите които имат този проблем за да разберат от какво е проблема взимате сапротивление и го пьхате в буксата на датчика за входящия вьздух.
Коментар
-
Re: кола
bikerboy81 написа:знам колега 65 лв е нов,временно реших проблема с сапротивление 2 кило ома запоени на буксата.обяснявам льже компа че температурата на входящия ваздух е 30 градуса.но казвам пак времменно зимата при -10 няма да е така но мисля че с 10 кило ома компа 6те мисли че е 0 градуса и няма да има проблем.с временното сапротивление колата си варви както си е от завода.казвам временно но може и за постоянно ако не ви се дават пари за нов.казвам го за колегите които имат този проблем за да разберат от какво е проблема взимате сапротивление и го пьхате в буксата на датчика за входящия вьздух.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар