Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел.стъкла-проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lulinsquad написа:
    ама на Браво не е така трябва контакт
    и аз за това говоря
    Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
    Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

Да,

И на Брава не става по никакъв начин без контакт.И аз се дразня от този факт.Ако някой предложи решение на проблема,ще е от голяма полза.Успехи !!!

Коментар

Намирате релето управляващо ел стъклата, подава му се + постоянно от бушоните а - се подава от тока на плафона дето свети като е отворена врата и ще работят стъклата на отворена врата. Трябва обаче да се види много добре къде какви токове ще се пуснат. Дали при липса на контакт на релето липсват само управляващите токове или всички. Мисля че майстор електричар би могъл да го направи, или по-добре даже от тези дето монтират ел.стъкла и централни заключвания - те имат повече опит с тази част на колите и знаят кое къде е и къде какви токове има.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

при мен блока за управление с предпазителите за прозорците е до таблото с другите предпазители от към страната на калника. трябва малко взиране. обикновено почва да дава лош контакт релето. успех.
          TEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046

Коментар

Някой има ли информация колко може да струва нова машинка (моторче+червяк) за Темпра (предна лява врата). Тук из нашия край нови никой не предлага, а втора употреба ми предложиха за 70 лв, което ми се видя доста. Не че е много, но ми се струва че новата няма да е повече. П.С... Че голяма сауна става в Темпрата. Ма не дават да карам гол И между другото, в един сервиз ми изкараха една машинка, на която пише Tipo/Tempra front left door - обаче не става на моята врата - на друго място са й болтовете за захващане. Казаха че била от Типо.

Коментар

Immortal, аз си вазех от едно пострадало отзад Tipo, и с малко допълнително разпробиване я присадих на Tempra-та. Ако се не лъжа я взех за 25 лв. Можеш да видиш на www.mobile.bg в графата за частни обяви.Но 70 лв. ми се струва прекалено скъпо

Коментар

Uho написа:
                Immortal, аз си вазех от едно пострадало отзад Tipo, и с малко допълнително разпробиване я присадих на Tempra-та. Ако се не лъжа я взех за 25 лв. Можеш да видиш на www.mobile.bg в графата за частни обяви.Но 70 лв. ми се струва прекалено скъпо
                а няма ли едни универсалнипо 15-20лв които които ги слагат когато колата ти фабрично няма ел стъкла/ като машинките за централно например/
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

valataat чалъмът да управляваш ел стъклата без колата да е на контакт или без да е отворена някоя врата е след като се премахне управляващия интеграл ама това не е препоръчително така че както е направена темпрата така остава иначе става ама оставаш без осветление на копчетата на вратите и ако слагаш аларма тя няма да може да управлява стъклата
                  FIAT
                  Tempra 1.6 i.e cat

Коментар

Godzi написа:
                    valataat чалъмът да управляваш ел стъклата без колата да е на контакт или без да е отворена някоя врата е след като се премахне управляващия интеграл ама това не е препоръчително така че както е направена темпрата така остава иначе става ама оставаш без осветление на копчетата на вратите и ако слагаш аларма тя няма да може да управлява стъклата
                    работата е ел. майстор няма да се маха управляващият интеграл
                    Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
                    Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

врата цяла

Коментар

Ясно.Бе и аз така си помислих, затова и не съм си купил още. Те тукашните морги са си е***и мамата.Сега точно не е момента да купувам, но на аванса може и да потърся в по-голям град, още повече че ще имам и път до София.Че то още не е лято като лято, пък голяма жега.

Коментар

stef написа:
                          Uho написа:
                          а няма ли едни универсалнипо 15-20лв които които ги слагат когато колата ти фабрично няма ел стъкла/ като машинките за централно например/
                          По принцип съм чувал за тях(универсалните), но не съм ги пробвал. Пък и разлика от 5 лв не е достатъчен повод да слагам нещо, което го рекламират като "универсално", пък било то и ново.

Коментар

Uho написа:
                            stef написа:
                            Uho написа:
                            По принцип съм чувал за тях(универсалните), но не съм ги пробвал. Пък и разлика от 5 лв не е достатъчен повод да слагам нещо, което го рекламират като "универсално", пък било то и ново.
                            напълно съм съгласен с теб колега но в случая ставаше въпрос за 70 лв което вече си е цифра
                            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                            UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
                              Uho написа:
                              stef написа:
                              Uho написа:
                              напълно съм съгласен с теб колега но в случая ставаше въпрос за 70 лв което вече си е цифра
                              Съгласен съм за 70-те лв. Но на старо се намират за 20-25. Някоя блъсната или подобна която се разпродава.

Коментар

Working...
                              X