lulinsquad написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.стъкла-проблем
Collapse
X
-
Намирате релето управляващо ел стъклата, подава му се + постоянно от бушоните а - се подава от тока на плафона дето свети като е отворена врата и ще работят стъклата на отворена врата. Трябва обаче да се види много добре къде какви токове ще се пуснат. Дали при липса на контакт на релето липсват само управляващите токове или всички. Мисля че майстор електричар би могъл да го направи, или по-добре даже от тези дето монтират ел.стъкла и централни заключвания - те имат повече опит с тази част на колите и знаят кое къде е и къде какви токове има.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Някой има ли информация колко може да струва нова машинка (моторче+червяк) за Темпра (предна лява врата). Тук из нашия край нови никой не предлага, а втора употреба ми предложиха за 70 лв, което ми се видя доста. Не че е много, но ми се струва че новата няма да е повече. П.С... Че голяма сауна става в Темпрата. Ма не дават да карам голИ между другото, в един сервиз ми изкараха една машинка, на която пише Tipo/Tempra front left door - обаче не става на моята врата - на друго място са й болтовете за захващане. Казаха че била от Типо.
Коментар
-
Immortal, аз си вазех от едно пострадало отзад Tipo, и с малко допълнително разпробиване я присадих на Tempra-та. Ако се не лъжа я взех за 25 лв. Можеш да видиш на www.mobile.bg в графата за частни обяви.Но 70 лв. ми се струва прекалено скъпо
Коментар
-
Uho написа:Immortal, аз си вазех от едно пострадало отзад Tipo, и с малко допълнително разпробиване я присадих на Tempra-та. Ако се не лъжа я взех за 25 лв. Можеш да видиш на www.mobile.bg в графата за частни обяви.Но 70 лв. ми се струва прекалено скъпоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
valataat чалъмът да управляваш ел стъклата без колата да е на контакт или без да е отворена някоя врата е след като се премахне управляващия интеграл ама това не е препоръчително така че както е направена темпрата така остава иначе става ама оставаш без осветление на копчетата на вратите и ако слагаш аларма тя няма да може да управлява стъклатаFIAT
Tempra 1.6 i.e cat
Коментар
-
Godzi написа:valataat чалъмът да управляваш ел стъклата без колата да е на контакт или без да е отворена някоя врата е след като се премахне управляващия интеграл ама това не е препоръчително така че както е направена темпрата така остава иначе става ама оставаш без осветление на копчетата на вратите и ако слагаш аларма тя няма да може да управлява стъклатаняма да се маха управляващият интеграл
Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
mariobg
-
stef написа:Uho написа:Immortal, аз си вазех от едно пострадало отзад Tipo, и с малко допълнително разпробиване я присадих на Tempra-та. Ако се не лъжа я взех за 25 лв. Можеш да видиш на www.mobile.bg в графата за частни обяви.Но 70 лв. ми се струва прекалено скъпо
Коментар
-
Uho написа:stef написа:Uho написа:Immortal, аз си вазех от едно пострадало отзад Tipo, и с малко допълнително разпробиване я присадих на Tempra-та. Ако се не лъжа я взех за 25 лв. Можеш да видиш на www.mobile.bg в графата за частни обяви.Но 70 лв. ми се струва прекалено скъпоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:Uho написа:stef написа:Uho написа:Immortal, аз си вазех от едно пострадало отзад Tipo, и с малко допълнително разпробиване я присадих на Tempra-та. Ако се не лъжа я взех за 25 лв. Можеш да видиш на www.mobile.bg в графата за частни обяви.Но 70 лв. ми се струва прекалено скъпо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар