Не ми се е случвало до сега ама все пак да попитам.... на някой случвало ли му се е да се скъса болт на тампона от към ангренажа ? Дали е възможно да не е бил завит до край и от там да се е скъсал щото от дълго време мотора ми тресе на полусъединител купето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Падна ми мотора в движение / Браво 1.6 16в
Collapse
X
-
Не си първия който се оплаква от такова нешо на браво/брава марея. Не зам поради каква причина италианците са решили да сложат 10 мм болт, при положение че на типо/темпра/дедра са 12 мм и за тях до сега не съм чул да има такъв случай. Поради тази причина сменях и тампоните на марета като слагах другия двигател. Или само на скоростната ли беше 10 мм, вече не помня. Но поне единия със сигурност беше по тънък от на старите модели.
-
Аз скъсах на тампона на кутията,добре че стана при потегляне и нямаше последствия.Болтовете са достатъчно яки и се късат само при положение че не са стегнати достатъчно и мърдат.Моят болт го смених със същият закупен от доставчика през който си купуваме скрепителните елементи за фирмата в която работя.На главата на болта е означена якоста му,не пробвайте с по слаби или по яки болтове,не е шега работа.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Абе малко не е отговор и колегата да ме извини за спама ама и на мен понякога ми тресе (Бравото от подписа ) при потегляне .... от какво може да е ?93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
bravo_stz написа:Абе малко не е отговор и колегата да ме извини за спама ама и на мен понякога ми тресе (Бравото от подписа ) при потегляне .... от какво може да е ?Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Абе и при мен тресе ама ми казаха че бил крив маховика, друг майстор ми каза че ангренажа ми не бил зацепен правилно... тресенето не е всеки път но има дни дето и студена и топла тресе и пада мотора. Направо ужас, а съм с нов съединител и със стария и новия се едно и същоАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
аз съм минал по тоя път... виж тази http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E0%F2%E5%EB%FF тема - дано помогне....с две думи - след удар отпред и кърпене, майстора беше "забравил" да сложи лапата дето държи тампона откъм ангренажа.....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар