Колега, намери си средната конзола с подлакътника от МАРЕА и не се занимавай с глупости.
Еми това и реших да направя утре ще си взимам от Мареа само с монтажа нз как ще се оправя малко помощ някой дали ще може да окаже ???
хич не е трудно ще се справиш,като свалиш твоята конзола ще ти стане яснокак да поставиш и тази от Мареата.Може да имаш проблем с топката на скоростния лост (по принцип се вади с яко дърпане на горе)ще трябва и с някакви тръби да отведеш въздуха от парното назад по въздуховода на конзолата от Мареа.Аз го направих с гофрирани тръби (газаджийте ги имат)Успех!
Момци не говорете на изуст.Въздоуховодите от мареата стават но има няколко нешща които се преработватНа мареата има 2 тръби които отиват под предна лява и предна дясна седалка и завършват с едни декоративни пластмаси. Те са за да духат в краката.За да паснат трябва да се изреже мокета за да влезнат пластмасите под седалката и се подрязва мокета от страни на ск. лостИма и трета тръба която върви до задната част на подлакътника само , че за да ползвате опцията трябва кутията на парното да се разпробие на мястото както не на мареата.Кутиите на Мареа ,Брава и Браво са идентични разликата е , че този отвор на брава и браво не е разпробит фабрично.За цялата процедура ще трябва да се свалят и крепежните стойки от Мареата
В случая аз сложих само отпред в краката да духа, допълнителната тръба за отзад направо я изхвърлих. И без това обикновено отзад никой не сяда, така че...
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
то и да сяда, толкова духа през нея.. аз нищо не съм слагал, направо си сложих подлакътника без никакви въздуховоди, и доста добре духа в краката ми, и в краката на пасажера до мен
Аз съм вече над година с третия подлакътник от първия пост. Само дето още на втория ден се счупи фабричната поставка и трябваше да се побългарява. Махнах всичко ненужно от подлакътника като му оставих само "пантата" отдолу и стърчащият край вкарах през пепелника в конзолата. Изрязах малко, за да пасне и отгоре навих няколко видии. След това поизрязах и пластмасите на пепелника и се събира и той заедно с основата на подлакътника.
Преди две седмици я правих тая операция. Ако искаш някоя вечер след 18ч. или уЙикенда ела до Овча Купел и ще го сложим тоя подлакътник. Наистина отнема не повече от 30мин..
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар