veskobravo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за Подлакътник за Fiat Bravo
Collapse
X
-
Момци не говорете на изуст.Въздоуховодите от мареата стават но има няколко нешща които се преработватНа мареата има 2 тръби които отиват под предна лява и предна дясна седалка и завършват с едни декоративни пластмаси. Те са за да духат в краката.За да паснат трябва да се изреже мокета за да влезнат пластмасите под седалката и се подрязва мокета от страни на ск. лостИма и трета тръба която върви до задната част на подлакътника само , че за да ползвате опцията трябва кутията на парното да се разпробие на мястото както не на мареата.Кутиите на Мареа ,Брава и Браво са идентични разликата е , че този отвор на брава и браво не е разпробит фабрично.За цялата процедура ще трябва да се свалят и крепежните стойки от Мареата
Коментар
-
В случая аз сложих само отпред в краката да духа, допълнителната тръба за отзад направо я изхвърлих. И без това обикновено отзад никой не сяда, така че...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
nedialk00
то и да сяда, толкова духа през нея.. аз нищо не съм слагал, направо си сложих подлакътника без никакви въздуховоди, и доста добре духа в краката ми, и в краката на пасажера до мен
Коментар
-
m.malamov написа:batproho написа:Колега, намери си средната конзола с подлакътника от МАРЕА и не се занимавай с глупости.Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
Аз съм вече над година с третия подлакътник от първия пост. Само дето още на втория ден се счупи фабричната поставка и трябваше да се побългарява. Махнах всичко ненужно от подлакътника като му оставих само "пантата" отдолу и стърчащият край вкарах през пепелника в конзолата. Изрязах малко, за да пасне и отгоре навих няколко видии. След това поизрязах и пластмасите на пепелника и се събира и той заедно с основата на подлакътника.
Коментар
-
Преди две седмици я правих тая операция. Ако искаш някоя вечер след 18ч. или уЙикенда ела до Овча Купел и ще го сложим тоя подлакътник. Наистина отнема не повече от 30мин..Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар