Здравейте колеги от скоро си взех Bravo 1.9 JTD като цяло ми харесва количката но имаше само едно радио и ми се иска малко да я вкарам в ред. Искам да си взема подлакътник , не е задължително да е първа класа може и нещо по обикновенно и за по малко пари разбирасе. Много ще съм благодарен ако някой може да ме посъветва нещо аз видях няколко варианта евтини и горе долу читави но си нямам на идея има ли вариант за монтаж на тези подлакътници ??? http://panaauto.net/bg/-podlakutnici...dlakytnik.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за Подлакътник за Fiat Bravo
Collapse
X
-
paralesa написа:защо не си потърсиш оригинален от фиат мареа...нека по-компетентните кажат,но мисля,че пасват идеално ,а може да го сложиш направо с въздуховодите под него за отзад.Поздрави,
Мартин Маламов
Mobile: +359 885 602958
Office: +359 988 300319
Коментар
-
m.malamov написа:paralesa написа:защо не си потърсиш оригинален от фиат мареа...нека по-компетентните кажат,но мисля,че пасват идеално ,а може да го сложиш направо с въздуховодите под него за отзад.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:m.malamov написа:paralesa написа:защо не си потърсиш оригинален от фиат мареа...нека по-компетентните кажат,но мисля,че пасват идеално ,а може да го сложиш направо с въздуховодите под него за отзад.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Stefanaki написа:m.malamov написа:paralesa написа:защо не си потърсиш оригинален от фиат мареа...нека по-компетентните кажат,но мисля,че пасват идеално ,а може да го сложиш направо с въздуховодите под него за отзад.Поздрави,
Мартин Маламов
Коментар
-
Ако беше в Габрово щях да помогна с удоволствие.Иначе не е голяма философия.Цялата конзола имам в предвид отпред пред скоростния лост нали има място да си сложиш нещо,там има една гума махаш я и под нея има болт,другите са отстрани под таблото някъде,но вече не помня всичко.Нека каже някой колега,който има спомен.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
nedialk00
като намериш ела да ти го монтирам, ще бъде добре да намериш една шайба от нагревател за бойлер 3 киловата
Коментар
-
[quote="dani389"]Аз имам монтиран като втория линк който си дал мога да ти пусна снимки ако искаш да видиш как стои .3 години го ползвам.[/quotДа колега може да качиш снимки да видя как стои много ще съм благодарен и да кажеш какво представлява монтажа ?Поздрави,
Мартин Маламов
Коментар
-
Колега, намери си средната конзола с подлакътника от МАРЕА и не се занимавай с глупости.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Колега, намери си средната конзола с подлакътника от МАРЕА и не се занимавай с глупости.Поздрави,
Мартин Маламов
Коментар
-
m.malamov написа:batproho написа:Колега, намери си средната конзола с подлакътника от МАРЕА и не се занимавай с глупости.
Коментар
-
veskobravo написа:m.malamov написа:batproho написа:Колега, намери си средната конзола с подлакътника от МАРЕА и не се занимавай с глупости.Поздрави,
Мартин Маламов
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар