Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся калибри/дорници за Браво 2000, 20 клапана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся калибри/дорници за Браво 2000, 20 клапана

Търся да закупя или ползвам за кратко калибри/дорници за Браво 2000, 20 клапана VVTI система за разпределителните валове. Предварително ви благодаря .ICQ 250449253

За тези, т.н. ФИКСАТОРИ на разпределителните валове можеш да се обьрнеш кьм фирмените сервизи на FIAT , но едва ли някой ще ти ги даде, още повече, че става вьпрос за 2.0/20v - W.I.S. които се срещат рядко.

Коментар

Едва ли има повече от 3-4 макс сервизи в БГ, които имат споменатите дорници/фиксатори/пети/калибри и т.н. Сам си направи изводите...

Коментар

Какво преставляват тези дорници? За инструмента за смяна на ангренажен ремък ли става въпрос?

Коментар

мнението е променено от потребителя,поради несъгласие с политиката на форума

Коментар

за hf hpe

имам сервиз и 90 лвл не са проблем .в момента ги ниамат на "сливница".спешни са ми.ако ги намериш-плаштаме ние-полэваш когато искаш

Коментар

Не знам някьде в Бьлгария да се продават!? Но ако наистина е така тази цена за к-т ли е, или само за 1 мотор? А иначе в София ги имат АУТО ИТАЛИЯ, ВАНТОТРЕЙД, ИТАЛСЕРВИЗ,АЛ.АУТО - вьпрос на врьзки,предполагам.

Коментар

Working...
              X