Колеги дайте някое съветче с какво да си полирам предните фарове че са мътни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе - полиране на фарове
Collapse
X
-
веднага ти казвам:1 взимаш шкурка 2000 и започваш смело да търкаш / на вода/,без да се притесняваш че ще матират!2 паста за полиране на коли / първи номер/ и една машинка,но може и на ръка ако не те мързи!това е баце, аз на бившото ми купе така ги оправих и станаха като нови!п.п ако не ти се дават пари, отиваш в първия магазин/аптека и взимаш паста за зъби + вълнен парцал!и започва якото търкане,но ефекта не е същия и е по краткотраен !това от мен!
Коментар
-
С какво правите лакирането?Моите правих с шкурка 1000 на вода, 2500 на вода, и после паста. Станаха ок.За лакирането взех обикновен лак, но ме достраша да ги пръсна. На него си пишеше че става за пластмаса, даже пробвах на едно прозрачно шише, но ми се струва че даже леко го матира.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
На Алфата ги минах с 2000 на вода, после с паста за автомобил и са екстра. Правя пастиране с паста всеки път като пастирам автомобила, иначе наистина пак леко помътняват. Така или иначе пастирам поне 2 пъти годишно, така че за фаровете не ми дотежава.http://clubalfaromeo.com/forum/showp...4&postcount=35Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
GTipo написа:С какво правите лакирането?Моите правих с шкурка 1000 на вода, 2500 на вода, и после паста. Станаха ок.За лакирането взех обикновен лак, но ме достраша да ги пръсна. На него си пишеше че става за пластмаса, даже пробвах на едно прозрачно шише, но ми се струва че даже леко го матира.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:GTipo написа:С какво правите лакирането?Моите правих с шкурка 1000 на вода, 2500 на вода, и после паста. Станаха ок.За лакирането взех обикновен лак, но ме достраша да ги пръсна. На него си пишеше че става за пластмаса, даже пробвах на едно прозрачно шише, но ми се струва че даже леко го матира.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар