Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При контакт на Бравото кои лампи трябва да светнат?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При контакт на Бравото кои лампи трябва да светнат?

Опитвам се да разбера кои крушки не ми светят на таблото, затова въпроса ми е като дам на контакт кои крушки трябва да светнат?!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

..........

Коментар

1115 написа:
      Ами ти по-добре кажи кои ти светят и ние ще допълним, защото аз не се сещам за всичките .какво се сещам сега:1. ABS2. Ербег3. Масло - налягане4. Масло - ниво5. Подгряване6. Нещо като инжекцион 7. Зареждане (АКК)8. Ниво на спирачна течност9. Code
      Значи това осмото предполагам е за ръчната?! Също не ми светят и тези за отворени врати и за не-сложен колан! Тези за износени накладки не светват при даване на контакт!?Също масло-налягане и масло-ниво това две лампи ли са?? Свети ми масльонката само друга няма! Гледах тази тема:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=2219и виждам само една лампа за маслото(като изключим тази за автоматичната скоростна кутия)!

Коментар

ОК така да го напиша има ли някакъв начин(тест) при които да ми светнат всички лампи по таблото че да разбера коя е изгоряла?

Коментар

...........

Коментар

1115 написа:
            Опс - при мен също не светят за вратите. Мисля обаче че мойта кола просто няма тази екстра (ако бравото я има въобще).по т.4 - ...
            Гледам караш същото браво така че трябва да я има при мен е под температурния индикатор то дори и да не свети се вижда леко контура и! Затова ми трябва някой с изправни лампи да направи един скрииншот на панела и да го постне за справка или някакъв тест които светва всички лампи по таблото да се види кои са изгорелите(малко звучи като - който отсъства да си вдигне ръката)!

Коментар

А стига, има и за нивото маслото чак ???? Пък аз все дигам капака и зяпам Че и за коланите имало лампа А за жената има ли лампа

Коментар

doofiat написа:
                ... А за жената има ли лампа
                Незнам ама за тъщата лампата е изгоряла отдавна !!!

Коментар

Коментар

Коментар

Трудно можете според мен да определите това, което търсите, защото всички са с различни модификации Bravo.Дори и 2 еднакви мотора(напр. JTD) са с разични изпълнения.Най-лесно е на слънчева светлина под наклон да погледнете и се виждат всички възможни символи за Браво от единия до другия край. А вече като разглобите таблото и сложите крушка там, където няма, ще разберете дали всъщност го притежавате като функция. Например аз като символ имам за коланите, но като функция го нямам и съответно не свети. А съм виждал на Брава да свети...
                      Bravo(TM) HGT

Коментар

Пуу намерих го!
                        Прикачени файлове

Коментар

...........

Коментар

1115 написа:
                            Значи при мен светват.4, 10, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22
                            При мен е същата работа!! Твоето Браво ГТ ли е или ЕЛХ щото моето е ГТ значи си работят нормално! Трябва да пробвам да откача задните лампи за спирачките да видя дали ще ми светне! Въпреки това на самото табло си личи че ги има местата за другите лампи но явно не са вързани!

Коментар

Ами да - ГТ е

Коментар

Working...
                              X