Опитвам се да разбера кои крушки не ми светят на таблото, затова въпроса ми е като дам на контакт кои крушки трябва да светнат?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При контакт на Бравото кои лампи трябва да светнат?
Collapse
X
-
1115 написа:Ами ти по-добре кажи кои ти светят и ние ще допълним, защото аз не се сещам за всичките .какво се сещам сега:1. ABS2. Ербег3. Масло - налягане4. Масло - ниво5. Подгряване6. Нещо като инжекцион 7. Зареждане (АКК)8. Ниво на спирачна течност9. CodeJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
1115 написа:Опс - при мен също не светят за вратите. Мисля обаче че мойта кола просто няма тази екстра (ако бравото я има въобще).по т.4 - ...Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
-
Трудно можете според мен да определите това, което търсите, защото всички са с различни модификации Bravo.Дори и 2 еднакви мотора(напр. JTD) са с разични изпълнения.Най-лесно е на слънчева светлина под наклон да погледнете и се виждат всички възможни символи за Браво от единия до другия край. А вече като разглобите таблото и сложите крушка там, където няма, ще разберете дали всъщност го притежавате като функция. Например аз като символ имам за коланите, но като функция го нямам и съответно не свети. А съм виждал на Брава да свети...Bravo(TM) HGT
Коментар
-
1115 написа:Значи при мен светват.4, 10, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар