Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

заменяне на седалки от марея на брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

заменяне на седалки от марея на брава

Колеги, намислил съм да си сменям седалките на бравата с такива на марея - предни + задна, с подлакътника, но първо да питам съвместими ли са и второ - на мареята задната седалка с 2 или 3 надглавника е, че като са 3 - по-добре изглежда. А някой може ли каже долу-горе към колко ще ме хване парично всичките седалки. Благодаря ви предварително
    vasilaki87
    FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.

А корите на вратите ако се различни се стане много шукаритетна и изобщо няма да ти прави впечатление че е с два надглавника, иначе стават. Съвета ми е намери си подлакътник с цялата конзола и една стара седалка с тапицерия като твоята, претапицирай с нея подлакътника и го монтирай. Евтино, красиво, бързо и без ядове
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Какво значение има подглавника по голяма екстра е подлакътника на задната седелка .
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
        Какво значение има подглавника по голяма екстра е подлакътника на задната седелка .
        Колега пробвай да се повозиш на задната седалка на дълъг път. Мисля че ще си промениш мнението за подглавника и подлакътника . Знам ли може би защото съм 1.90, но на мен ми е страшно неудобно когато няма подглавник
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

по принцип, за надглавниците много държа, но тъй като не се сещам какво представлява задната седалка, за това питам има ли като на бравата троен задглавник и стават ли да се сменят
          vasilaki87
          FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.

Коментар

На Бравата от зад по средата и със златен подглавник не искам да пътувам.
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
            X