Здравейте на всички предварително се извинявам ако вече има такава тема,но имам проблем и вече не знам какво да правя!!! Имам фиат стило 1.9 JTD и имам проблем с датчика на помпата за регулиране на налягането на горивото, но той вече е сменян за 3ти път и сега пак гасне и ми изписва грешка ENGINE FAULT и след това OIL PRESS LEVEL LOW .Като се качи на диагностика показва същия датчик на помпата за налягане на горивото ,не показва други грешки. И от време на време изписва друга грешка LOSE CONECTION святкат всички лампи ,колата продължава да работи, всички стрелки падат за секунди и после пак се качват,но не гасне и след секунди е в нормално състояние! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ! НЕ знам както да правя вече. Предварително ВИ благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.9 JTD ПРОБЛЕМ!!!
Collapse
X
-
Re: Fiat Stilo 1.9 JTD ПРОБЛЕМ!!!
tkhristov написа:имам проблем с датчика на помпата за регулиране на налягането на горивото, но той вече е сменян за 3ти път и сега пак гаснеAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Re: Fiat Stilo 1.9 JTD ПРОБЛЕМ!!!
[quote="tkhristov благодаря за саветите ... днес проверих акомулатора , масата бе6е разхлабена ,стегнах я ... за сега няма проблем ... обикновенно колата гаснеше по два три пати на ден някои паи и пове4е .... надяжам се че ако имам проблем отново ще ми помогнете .... [/quote]
Коментар
-
Всичко по акумулатора е добре, за сега спря да показва LOse conection.А възможно ли е от този датчик на коляновия вал да гасне колата? ...на диагностика показва,че е датчик на помпата. При предишната смяна на датчика на помпата колата не можеше да се кара с повече от 2000 оборота,защото гаснеше ако ги надвишиш , а сега го прави без никакви причини.Карах я 2 дни без никакъв проблем и сега пак започна да гасне Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар