Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo 1.9 JTD ПРОБЛЕМ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo 1.9 JTD ПРОБЛЕМ!!!

Здравейте на всички предварително се извинявам ако вече има такава тема,но имам проблем и вече не знам какво да правя!!! Имам фиат стило 1.9 JTD и имам проблем с датчика на помпата за регулиране на налягането на горивото, но той вече е сменян за 3ти път и сега пак гасне и ми изписва грешка ENGINE FAULT и след това OIL PRESS LEVEL LOW .Като се качи на диагностика показва същия датчик на помпата за налягане на горивото ,не показва други грешки. И от време на време изписва друга грешка LOSE CONECTION святкат всички лампи ,колата продължава да работи, всички стрелки падат за секунди и после пак се качват,но не гасне и след секунди е в нормално състояние! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ! НЕ знам както да правя вече. Предварително ВИ благодаря!

Провери Акумулатора , Клемите на акумулатора, Масата на акумулатора.
    STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Първото не е ли ниско налягане на маслото а втория проблем го изписва,когато не е наред датчика на коляновия вал.Най вероятно имаш лоши връзки но нека се включат колегите с познания по електрониката на автомобила.
      Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

имаш ниско ниво на маслото в двигателя и проблем с датчик колянов вал.не ти е читава диагностиката.можеш и още 10 регулатора да смениш и в крайна сметка -нищо

Коментар

Re: Fiat Stilo 1.9 JTD ПРОБЛЕМ!!!

tkhristov написа:
          имам проблем с датчика на помпата за регулиране на налягането на горивото, но той вече е сменян за 3ти път и сега пак гасне
          Бъди по конкретен,като правиш разлика между регулатор и датчик.Кое точно си сменил?
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

датчик смених...главно заради него гасне колата.поне така казват.другите грешки ги изписва по рядко

Коментар

[quote="tkhristov благодаря за саветите ... днес проверих акомулатора , масата бе6е разхлабена ,стегнах я ... за сега няма проблем ... обикновенно колата гаснеше по два три пати на ден някои паи и пове4е .... надяжам се че ако имам проблем отново ще ми помогнете .... [/quote]

Коментар

За Loose Connection почни в проверка на алтернатор, виж дали зарежда нормално.Другото, което дава тази грешка е датчик колянов вал.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Всичко по акумулатора е добре, за сега спря да показва LOse conection.А възможно ли е от този датчик на коляновия вал да гасне колата? ...на диагностика показва,че е датчик на помпата. При предишната смяна на датчика на помпата колата не можеше да се кара с повече от 2000 оборота,защото гаснеше ако ги надвишиш , а сега го прави без никакви причини.Карах я 2 дни без никакъв проблем и сега пак започна да гасне Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40

Коментар

кола

Колега оправи си буксите и кабелите по колата .Така само ще си сменяш части още доста .
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                    X