имам фиат брава 1.6 16в 103 бензин метан и не беше каран около 4 месеца след като го подкарах има проблем когато е студен пали и варви много хубаво но като загреее няма мощност и прекасва на бензин а като е на метан гърми някакви идеи какво е кабели и свещи не са преди около 8000 км съм ги сменял помогнете със съвети че ми предстои пътуване от русе до софия с нея и немога да тръгна така благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем при загряването
Collapse
X
-
Re: проблем при загряването
tampico написа:...кабели и свещи не са преди около 8000 км съм ги сменял ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
колеги колата се оправи след като махнах акумулатора за 24 часа и стана бомба никога до сега не е палела така само докато види ключа но всичко това беше за кратко след 3-4 дена започна да пали по трудно и сега още по трудно но за сега да чукна на дърво вървинякакви идеи мисля че е ламбда сонда но пък нямам голям разход а само при паленето имам проблемFIAT BRAVA 1.6 16V 98
Коментар
-
Щом се оправя с откачане на АБ, най-лесния вариант (дали е най-правилния е дриг въпрос) е да се сложи реле да прекъсва захранването на ECU, когато изключиш от контакт.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар