При мен също се случва, но едно е ясно със сигурност - хидравличния тампон на мотора ми е за смяна ! Изтекъл е (вижда се) и хлопа (чува се) :D. Ще ви информирам дали има подобрение след като го сменя към края на месеца.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - претриса като е студена
Collapse
X
-
rotdot
От тампоните на мотора нито едни не е хидравличен. Единия съм го купил, мога да го снимам да видиш, че е само гума. На задния мост са пълни с масло, да.
Коментар
-
rotdot написа:Здравей КолегаИмам абсолютно същия проблем, вече от няколко години, не съм сигурен дали не е било така винаги и просто да се влошава в последно време. Когато е студена, точно при потегляне, в момента когато съединителят "захапва" двигателя започва да се тресе. Тресе също и при точно 90км/ч на 5-та скорост, като мина 90 престава. Нямам представа какво може да е, затова и си карам така.
Коментар
-
rotdot написа:От тампоните на мотора нито едни не е хидравличен. Единия съм го купил, мога да го снимам да видиш, че е само гума. На задния мост са пълни с масло, да.Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
Fiat Stilo '02 1.6 16V
Коментар
-
milenskia написа:И кой е този тампон на двигателя, не е този проблемния на скоростната кутия, не е левия горе до казанчето за антифриза, къде се намира колега, и как го видя че бил омаслен?Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
Fiat Stilo '02 1.6 16V
Коментар
-
rotdot
dimaldim написа:rotdot написа:Здравей КолегаИмам абсолютно същия проблем, вече от няколко години, не съм сигурен дали не е било така винаги и просто да се влошава в последно време. Когато е студена, точно при потегляне, в момента когато съединителят "захапва" двигателя започва да се тресе. Тресе също и при точно 90км/ч на 5-та скорост, като мина 90 престава. Нямам представа какво може да е, затова и си карам така.
Коментар
-
rotdot
SypheRrr написа:rotdot написа:От тампоните на мотора нито едни не е хидравличен. Единия съм го купил, мога да го снимам да видиш, че е само гума. На задния мост са пълни с масло, да.
Коментар
-
SypheRrr написа:milenskia написа:И кой е този тампон на двигателя, не е този проблемния на скоростната кутия, не е левия горе до казанчето за антифриза, къде се намира колега, и как го видя че бил омаслен?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар