Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна на ремък и ролки на браво 1.8 16в 1999 година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sok1 написа:
    jimi69 написа:
    ролки ИНА не ми ги хвали 20 000км и дроп...
    Ха, доживях да разбера, че има скапана ролка ИНА след 20к км.ПС. Не съм дистрибутор на ИНА.
    Има, има точно преди седмица почна да ми вие обтяжната ролка. Сега си сложих старата която няма и грам луфт, а на новата тогава го имаше.
    Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
    Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.

Коментар

Gankov74 написа:
      Че те на 1.8 двойно по-скъпи от 1.6
      Купи си всички ролки за всички ремъци и ще видиш колко са скъпи и за 1.6 а при него цената е и с водна помпа.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Абе кви цени разправяте вие, как 450лв. за части бе Ивайло е прав 240лв. е максималната сума за двете ролки, двата ремъка и водната помпа.Аз обаче бих предпочел ремък на Контитекс вместо прословутото Дайко. ролките на ИНА на СНР и СКФ са добри стига да са оригинални.Задължително използвайте пети и внимавйте да не превъртите втулките на капака на ангренажа.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          Абе кви цени разправяте вие, как 450лв. за части бе Ивайло е прав 240лв. е максималната сума за двете ролки, двата ремъка и водната помпа.Аз обаче бих предпочел ремък на Контитекс вместо прословутото Дайко. ролките на ИНА на СНР и СКФ са добри стига да са оригинални.Задължително използвайте пети и внимавйте да не превъртите втулките на капака на ангренажа.
          Давам актуални цени от магазина,в който работя.Даже излизат под 230лв. мисля,че с точност бяха 226лв.
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Re: смяна на ремък и ролки на браво 1.8 16в 1999 година

колеги реших да зема ремък Gates и ролки се чудя още дали да са ина или скф мисля да ги зема от един магазин в софия на улица Христо Ботев те само с италиански части се занимават мисля че не продават ментета тои магазина маи е на александър ауто може да зема и ремук даико ама ми казаха че геист е по добър

Коментар

е гейтс е най-доброто, на 1.6 водната помпа не се върти от ангренажа, на 1.8 зацепването сe прави с по-разлчни "пети" от на 1.6, ама това едва ли те топли, сигурно ще ходиш към сервиз

Коментар

да 60-70 лв ми иска моя човек за смяната каза че има пети гледам някакви има метални и пластмасови ролки какви да взема току що ми отговориха от магазина 1, ремък gates 47.60лв2.ролка обтяжна ролка INA 110.40лв3.ролка паразитна INA 49.50лв4.водна помпа DOLZ 67.00лв общо 274.50 да ги взимам ли

Коментар

mehanoveca написа:
                  да 60-70 лв ми иска моя човек за смяната каза че има пети гледам някакви има метални и пластмасови ролки какви да взема току що ми отговориха от магазина 1, ремък gates 47.60лв2.ролка обтяжна ролка INA 110.40лв3.ролка паразитна INA 49.50лв4.водна помпа DOLZ 67.00лв общо 274.50 да ги взимам ли
                  За ремъка ти си решаваш но пак ти казвам аз бих избрал контитекс а не гейтс. Преди да дадеш една баля пари се обади в александър ауто и виж дали пък ангренажния комплект не е 190лв. , не забравяй да вземеш и пистовия ремък
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

имах предложение в един магазин за 120 лв ремък с ролки без помпа марка фиат ама ми се видя малко несериозно се пак не смемям въздушен филтър

Коментар

mehanoveca написа:
                      Днес продадох същия комплект на един клиент за цената от 229.90лв.
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
                        mehanoveca написа:
                        Днес продадох същия комплект на един клиент за цената от 229.90лв.
                        от каде ли идва тази голяма разлика

Коментар

1, ремък gates 47.60лв2.ролка обтяжна ролка INA 110.40лв3.ролка паразитна INA 49.50лв4.водна помпа DOLZ 67.00лв общо 274.50 да ги взимам ли[/quote] комплекта е закупен за 219 лв + пистов ремък даико може да изтриете темата

Коментар

Working...
                          X