Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна на ремък и ролки на браво 1.8 16в 1999 година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смяна на ремък и ролки на браво 1.8 16в 1999 година

колеги колко струва смяната на ремак + ролко + работа за браво 1.8 16 в 1999 година кажете консумативите колко струват и отделно труд

Много зависи от марката на консумативите и цените на сервиза но мисля че 300 лв ще стигнат като сложиш табелски части.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Re: смяна на ремък и ролки на браво 1.8 16в 1999 година

за труд ще ми земат 60 лв интересува ме консумативите колко струват ремък ролки и водна помпа

Коментар

около 400 са частите заедно с помпата - клиентска цена...това е за всички ремъци и ролкисамо ангренажен комплект и помпа - около 250за сервиза - убеди се че разполагат с необходимите инструманти, а няма да го правят наизуст
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

окс тои сервиза е на съседа ми ако може да ме ориентирате каква марка ремък и какви ролки да си зема ще ми е от полза

Коментар

mehanoveca написа:
            окс тои сервиза е на съседа ми ако може да ме ориентирате каква марка ремък и какви ролки да си зема ще ми е от полза
            DAYCO!!!никви други и кора под двигателя, пише го на някой опаковки
            Punto JTD
            http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
              mehanoveca написа:
              DAYCO!!!никви други и кора под двигателя, пише го на някой опаковки
              DAYCO ремък,иначе ролки INA,SKF или SNR.
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ролки ИНА не ми ги хвали 20 000км и дроп... СКФ незнам но лагерите им са добри Аз заложих на ДАЙКО външни ролки около ангренажа :D
                Punto JTD
                http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Гледам че си ми писал ЛС какво са табелски части ,това са маркови.Дайко не съм ползвал но съм виждал скъсани на по 15/ 20 хиляди , за 2 ри път ползвам Геиц ремък и полки Ина но за ролките има значение от каде ги копуваш че повечето са ментета с 1.8 мотора не съм запознат но защо че сменяш и водната помпа.
                  FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

jimi69 написа:
                    ролки ИНА не ми ги хвали 20 000км и дроп... СКФ незнам но лагерите им са добри Аз заложих на ДАЙКО външни ролки около ангренажа :D
                    Аз само давам мнение,понеже са ми пределно ясни всички изброени марки в темата.Ако искаш пиши на лични да ти дам повече информация(не искам да правя реклама).За колегата,който пита защо ще се сменя и водната помпа,ами защото тя се задвижва от ангренажа.

Коментар

jimi69 написа:
                      ролки ИНА не ми ги хвали 20 000км и дроп...
                      Ха, доживях да разбера, че има скапана ролка ИНА след 20к км.ПС. Не съм дистрибутор на ИНА.
                      Stop giving directions, just say "Follow me."
                      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Re: смяна на ремък и ролки на браво 1.8 16в 1999 година

колеги от къде в София да си купя ангренажен комплект ремък и ролки и водна помпа казаха ми да си зема Dayco 240 лв ще ми стигнат ли даите магазин дето не продават ментета

Коментар

Че те на 1.8 двойно по-скъпи от 1.6

Коментар

колега не казвам че са 240 лв просто питах дали ще ми стигнат в което съм почти сигурен горе долу там ще да е водната помпа надува

Коментар

Тъкмо около 240лв. ще ти е всичко(ремъка,двете ролки и водната помпа)

Коментар

Working...
                              X