Привет. Имам Гранде пунто лъки на което му изтича гаранцията след двайсетина дни. Колата е само на 8000км(не е излизала извън града), а в купето всички пластмаси скърцат като полудели, от спирачките се чува невероятен шум при спиране и от парното се чува едно леко тракане на първа степен. Разходът от 9.3 ми се струва висок. На предно елстъкло ми сменяха една машинка, защото се счупи и не можеше да се движи. Сега чувам същия звук предсчупване на другото стъкло и знам, че скоро ще се случи, но не ми се дават 100 лв за това след като още сега е ясно, че ще се развали. Да я водя ли за тия проблеми, ще ми обърнат ли внимание, могат ли да ги оправят и в правото ли съм си да искам да ги оправят? Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изтичаща гаранция и въпроси
Collapse
X
-
Пробвай поне за ел. стъклото, за пластмасите едва ли ще ти обърнат внимание. Спирачките най-вероятно са с износени накладки, за което едва ли ще има гаранция, но ако има ръбове по дискоевете, може поне за тях да претендираш, като не е ясно ще уважат ли гаранция, ако накладките са останали без феродо. Не чакай мнения, направо отивай и виж какво можеш да изтърмъчиш.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Няма смисъл да спорим, фабричо може да е имало калпава накладака, и да се е отлепило фродото и. Фабрично не значи 100 % няма скапване. Както и да е, като отиде, ще му кажат какво покрива гаранцията от посочените проблеми. Ние тук може да си чешем зиците един месец, и пак ще е кавото кажат в сервиза. Общо взето проблемите му са дребни, така че вместо да се заяжда с техниците и да му го направят като за 1 месец, по-добре да си тряе, ще му излезе по-евтино после. Единствено за стъклото може да се заяде, или дето се казва зорлям да го скапе тоя механизъм от ръчкане нагоре - надолу, че тогава не могат да се дърпат.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар