Айде честито най на края и аз се сдобих с Фиат Мареа 1.8 комби бензин 113 конямного съм доволен че станах част от семейството на ФиатДано не се налага много да пиша в тази тема )))Пук ако се наложи ... живи здрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сдобих се с Фиат Мареа
Collapse
X
-
май второто ... досега единствения ни яд, с фиатчето е това, че предната дясна пружина се счупи при ДЕСЕН завой ... но може би е била дефектна ... Надявам се единствениет теми по които пишеш тук да са относно консумативите ... (или чужди проблеми, де ... все пак някой трябва да помага и на другите )
Коментар
-
rozana написа:Май вярното е второто. Мен ме е яд само че климатроника нещо се скапа иначе е супер количката :D
Коментар
-
santjago написа:rozana написа:Май вярното е второто. Мен ме е яд само че климатроника нещо се скапа иначе е супер количката :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
EVITA
Нов брат с Фиат!
Честито, колега! По-скоро купи си Фиат, че останалите да ги е яд. Щото май за това само змии и гущери бълват. Много са си добри количките. А и ние си ги обичаме. И тук има доста хора, които ще ти помагат със съвети или пък ще отговарят на въпросите ти. И аз като теб съм един Щастлив потребител на форума и на Фиат. ... Лека и безаварийна и от мен.
Коментар
-
Колега, не се ядосвай ... на мен постоянно ми се случва да ме удрят (одраскват) ... вече започвам да съжалявам, че съм прекалено внимателна при паркиране например и не съм отнесла все още ничия врата .... да не говорим за по-сериозни поражения като например това, че по-миналата седмица един идиот с бус Iveco при лоша маневра ми сгъна шофьорската врата на кротко паркираното пред блока уно... ама не бях пред блока, а си бях вкъщи и не можах за съжаление нищо да направяPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар