Айде честито най на края и аз се сдобих с Фиат Мареа 1.8 комби бензин 113 конямного съм доволен че станах част от семейството на ФиатДано не се налага много да пиша в тази тема )))Пук ако се наложи ... живи здрави
май второто ... досега единствения ни яд, с фиатчето е това, че предната дясна пружина се счупи при ДЕСЕН завой ... но може би е била дефектна ... Надявам се единствениет теми по които пишеш тук да са относно консумативите ... (или чужди проблеми, де ... все пак някой трябва да помага и на другите )
Май вярното е второто. Мен ме е яд само че климатроника нещо се скапа иначе е супер количката :D
абе щеше ми се да не пиша подобни неща ама и моя се разтрака нещо (климата) като натисна снежинката си е ок и като натисна другото копче за въртене на въздъха се чува едно бавно тракане някъде под таблото от дясно. потрака малко 5-6 пъти и спре )) нямам идея какво ама дразни - ако някой зне моля да помогне
Май вярното е второто. Мен ме е яд само че климатроника нещо се скапа иначе е супер количката :D
абе щеше ми се да не пиша подобни неща ама и моя се разтрака нещо (климата) като натисна снежинката си е ок и като натисна другото копче за въртене на въздъха се чува едно бавно тракане някъде под таблото от дясно. потрака малко 5-6 пъти и спре )) нямам идея какво ама дразни - ако някой зне моля да помогне
трака ти клапата за рециркулация на въздуха 90% от колите го имат тоя проблем ремонта е кофти /аз съм го побългарил мойто и сега работи но .../ защото е много завряно това моторче
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Честито, колега! По-скоро купи си Фиат, че останалите да ги е яд. Щото май за това само змии и гущери бълват. Много са си добри количките. А и ние си ги обичаме. И тук има доста хора, които ще ти помагат със съвети или пък ще отговарят на въпросите ти. И аз като теб съм един Щастлив потребител на форума и на Фиат. ... Лека и безаварийна и от мен.
Аиде честито садрах си маската ( предната броня ) не ми се гожори )) Асконата 5 годи я карах един път не задракакто и да е някой раздирал ли си е бронята и ка може да се оправи
Колега, не се ядосвай ... на мен постоянно ми се случва да ме удрят (одраскват) ... вече започвам да съжалявам, че съм прекалено внимателна при паркиране например и не съм отнесла все още ничия врата .... да не говорим за по-сериозни поражения като например това, че по-миналата седмица един идиот с бус Iveco при лоша маневра ми сгъна шофьорската врата на кротко паркираното пред блока уно... ама не бях пред блока, а си бях вкъщи и не можах за съжаление нищо да направя
Коментар