Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свирукащ вентилатор за парното на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и на мен когато е по-студено -4 -5 и надолу просвируква, иначе вече няма свирене

Коментар

Да така е наистина,при топло време не го прави.
      Fiat 1.4 12V
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      Да си втори значи да си първи сред загубилите.
      Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Няма полза от почистване и смазване.Ефект, една седмица.Свиренето идва от втулките в които лагерува оста на перката.Смени си моторчето,по възможност с ново.Втора употреба може да се окаже по-лошо от твоето.

Коментар

И други хора ми казаха,че са втулките.Те не се ли сменят,защото най-вероятно превъртат и едно смазване може само да влоши нещата.
          Fiat 1.4 12V

Коментар

Едва ли превъртат. Натрупват се мизерии и от това свирука. Вала ги замазва до полиране и като стане по-студеничко, мизерията се втърдява и започва да подсвирва :D
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

+1 И аз имам същия проблем,но го направи 2,3 пъти през цялата зима...
              Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Отворих вентилатора-разглобява се лесно,натискат се трите гумени тампона навътре и излиза от кутията.Напръсках с меглио и измих с вода,оставих го да изсъхне и после го пръснах със един спрей.Сега ще видя резултата.Ама ще е в събота,щото връщането на вентилатора при мен е свързано и със смяната на отоплителното радиаторче (този път с ново).Затова сега няма да го слагам.
                Fiat 1.4 12V

Коментар

Working...
                X